Efortuna Sport

Avancronica meciului Concordia Chiajna - FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Ultima clasata Concordia Chiajna primeste, luni seara, vizita celor de la FCSB in ultima partida a etapei a 24-a din Liga 1.

Un duel extrem de interesant prin perspectiva pozitiilor ocupate de cele doua echipe in clasament.

Chiajna a ajuns pe ultimul loc dupa remiza dintre FC Voluntari si Dunarea Calarasi, doua dintre contracandidatele la retrogradare.

Victorie Chiajna
Egal
Victorie FCSB

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

FCSB a coborat si ea o pozitie dupa victoria Craiovei cu Hermannstadt, iar echipa lui Mihai Teja e obligata sa castige daca vrea sa revina pe locul doi si sa profite de pasul gresit al celor de la CFR Cluj.

Cu un succes la Chiajna cei de la FCSB s-ar apropia la un singur punct de liderul campionatului, astfel ca lupta pentru titlu s-ar incinge si mai mult dupa ce la reluarea sezonului diferenta era de sase puncte.

Concordia Chiajna nu a mai invins pe nimeni in campionat de la victoria obtinuta in tur tocmai contra celor de la FCSB. Un 1-0 pe terenul din Voluntari cand pe banca ilfovenilor se afla Dorinel Munteanu.

Doar trei remize a mai obtinut Chiajna de atunci si are o serie de opt meciuri pierdute la rand.

In acest an Chiajna a pierdut acasa cu Botosani (0-1) si in deplasare cu Dunarea Calarasi (1-2) cu un gol primit in minutul 90.

FCSB a inceput anul cu 1-1 la Calarasi urmat apoi de un 3-0 acasa cu Hermannstadt.

Concordia vs FCSB în Liga 1: 15 jocuri - două victorii Concordia - o remiză - 12 succese FCSB.

Din cele sapte meciuri disputate pana acum la Chiajna sase au fost castigate de FCSB si doar o singura data s-a impus Concordia.

Cinci victorii, trei rezultate de egalitate si trei infrangeri este palmaresul bucureşstenilor pe teren advers in editia curentăa.

De notat faptul ca, ros-albaştrii au incasat cel putin un gol in fiecare dintre cele 11 deplasari.



Avancronica meciului Concordia Chiajna - FCSB