Efortuna Sport

Avancronica meciului Chelsea – Eintracht Frankfurt. Meci arbitrat de un roman

Sursă foto: twitter.com/

Dupa 1-1 in deplasare, Chelsea porneste cu prima sansa la calificarea in finala Europa League.

Londonezii pornesc la adapostul unei statistici de 16 meciuri fara infrangere in Europa League, iar pe teren propriu Chelsea a castigat ultimele noua partide disputate.

In plus, Chelsea n-a pierdut pana acum in partidele disputate contra echipelor din Germania.

Eintracht Frankfurt e obligata sa iasa la joc pentru a marca cel putin o data pe Stamford Bridge.

Victorie Chelsea
Egal
Victorie Frankfurt

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Apararea lui Chelsea nu este una de invidiat, formatia pregatita de italianul Maurizio Sarri primind gol in cinci din ultimele sase meciuri in toate competitiile.

Frankfurt nu a mai castigat de trei etape in Bundesliga, iar in ultima partida oficiala a incasat un sever 6-1 de la Bayer Leverkusen.

De la Chelsea vor absenta Kante si Hudson-Odoi, dar in cele doua echipe vor fi prezenti doi dintre golgeterii Europa League in acest sezon, Giroud de la gazde (10 reusite) si Jovic de la oaspeti (9 reusite).

Eintracht Frankfurt n-a mai jucat la Londra din martie 1982, cand pierdea cu 2-0 in fata lui Tottenham Hotspur in sferturile Cupei Cupelor. De atunci a mai intalnit o singura data o formatie engleza, pe Newcastle United in grupele Cupei UEFA din 2006. A fost 0-0 pe teren propriu.

Ultima echipa germana care a jucat pe Stamford Bridge a fost Schalke 04 in 2014, meci incheiat la egalitate 1-1 in grupele Ligii Campionilor.

Meciul de la Londra va fi arbitrat de o brigada romaneasca. Ovidiu Hategan va fi la centru, asistat la cele doua linii de Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe.



Avancronica meciului Chelsea – Eintracht Frankfurt. Meci arbitrat de un roman