Efortuna Sport

Avancronica meciului CFR Cluj – CSM Poli Iasi

Playoff-ul debuteaza vineri seara cu meciul dintre CFR Cluj, liderul campionatului, si CSM Poli Iasi, echipa care a lasat-o pe Dinamo in afara primelor sase pozitii.

Un meci intre o echipa, CFR Cluj, care n-a pierdut niciun meci pe teren propriu in acest sezon si care a obtinut 10 victorii si trei remize in meciurile de acasa.

In plus, statistica LPF arata ca ardelenii au incasat doar doua goluri pe teren propriu, ultimul in urma cu 747 de minute, mai exact la partida cu FCSB din etapa a 11-a a sezonului regulat. Budescu marca atunci golul de 1-1.

Victorie CFR Cluj
Egal
Victorie Poli Iasi

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

De departe revelatia actualei editii de campionat, CSM Poli Iasi are patru victorii, patru remize si cinci infrangeri in meciurile disputate in deplasare pan acum.

Niciodata pana acum iesenii nu au castigat in Gruia in cele sase meciuri jucate. De trei ori a castigat CFR si alte trei partide s-au incheiat la egalitate.

De altfel o singura data in cele 12 confruntari din Liga 1 victoria a revenit moldovenilor. S-a intamplat la un meci disputat pe 7 august 2015, terminat cu 2-1 in Copou.

Dupa acel meci CSM Poli Iasi a urcat pentru prima data in istorie pe cea mai inalta treapta a clasamentului din Liga 1.



Avancronica meciului CFR Cluj – CSM Poli Iasi