Efortuna Sport

Avancronica meciului CFR Cluj – Astra Giurgiu

CFR Cluj a pierdut pozitia de lider in Liga 1 si simte presiunea luptei pentru titlu, orice pas gresit urmand a conta aproape decisiv in economia campionatului.

In Gruia vine Astra Giurgiu, echipa care n-a invins pe nimeni pana acum in cele doua meciuri disputate in playoff si care a schimbat antrenorul la inceputul saptamanii.

Edi Iordanescu a fost debarcat si in locul sau numit Gheorghe Multescu, un tehnician in varsta de 66 de ani care sezonul precedent a calificat-o pe CSU Craiova in Europa League.

CFR Cluj porneste cu avantajul moral al terenului propriu, unde echipa pregatita de Dan Petrescu n-a mai pierdut de aproape un an. Ultima echipa care a plecat victorioasa din Gruia a fost Dinamo dupa un 3-0 in 6 mai 2017. De atunci clujenii au obtinut 11 victorii si patru remize.

Victorie Chelsea
Egal
Victorie Barcelona

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

De cealalta parte, giurgiuvenii au bifat un singur succes in precedentele cinci deplasari in campionat, un 1-0 cu Juventus Bucuresti. In rest Astra a bifat o remiza si trei infrangeri.

Aceasta va fi a 21-a intalnire a celor doua echipe in campionat, CFR Cluj impunandu-se de 11 ori, in timp ce Astra a castigat de doar trei ori. Sase jocuri s-au incheiat la egalitate. Pe terenul celor de la CFR raportul victoriilor este net superior gazdelor (6-1).

Dan Petrescu a castigat toate cele trei meciuri din postura de antrenor contra Astrei



Avancronica meciului CFR Cluj – Astra Giurgiu