Efortuna Sport

Avancronica meciului Brazilia - Costa Rica

Sursă foto: twitter.com/CBF_Futebol

Ziua de vineri este deschisa de meciul Brazilia - Costa Rica, partida din Grupa E la Cupa Mondiala.

Vestea buna pentru brazilieni si mai putin buna pentru costaricani este ca Neymar poate evolua din primul minut, dupa problemele fizice acuzate in aceasta saptamana.

Danilo s-a accidentat si va fi inlocuit cu Fagner de la Corinthians, aceasta fiind singura problema de efectiv a lui Tite, selectionerul brazilian.

Victorie Brazilia
Egal
Victorie Costa Rica

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Brazilia este fara victorie de trei meciuri la Cupa Mondiala, o serie negativa pe care n-a mai experimentat-o din 1978.

O singura data Costa Rica a castigat la Cupa Mondiala impotriva unei echipe din America de Sud, in 2014 cand s-a impus cu 3-1 in fata Uruguayului, in grupe.

Este pentru a treia oara cand cele doua se intalnesc la Cupa Mondiala. Brazilia a castigat cu 1-0 in 1990 si cu 5-2 in 2002.

Brazilia a castiga noua din cele zece meciuri contra nationalei statului Costa Rica. Singura infrangere dateaza dintr-un amical disputat in 1960.

Brazilienii sunt neinvinsi in ultimele 13 meciuri din faza grupelor (10 victorii si trei remize).
Incepand din 1982 de fiecare data Brazilia si-a castigat grupa din care a facut parte.

Echipele probabile

Brazilia: Alisson; Fagner, Thiago Silva, Miranda, Marcelo; Casemiro, Paulinho; Willian, Philippe Coutinho, Neymar; Gabriel Jesus.

Costa Rica: Keylor Navas, Francisco Calvo, Oscar Duarte, Johnny Acosta, Giancarlo González, Cristian Gamboa, Celso Borges, David Guzman, Bryan Ruíz, Johan Venegas, Marco Urena.



Avancronica meciului Brazilia - Costa Rica