Efortuna Sport

Avancronica meciului Bayern Munchen – Real Madrid

Sursă foto: twitter.com

Clasicul Europei se joaca, miercuri seara, la Munchen intre echipa locala Bayern si Real Madrid.

Cel mai disputat duel din istoria Ligii Campionilor le aduce fata in fata pe doua dintre favoritele la castigarea trofeului.

Real Madrid cauta tripla istorica, in timp ce Bayern vizeaza revansa dupa eliminarea suferita in 2016, dupa prelungiri la Madrid, cand bavarezii i-au batut obrazul centralului maghiar Viktor Kasai.

Interesant este ca managerul lui Bayern, Jupp Heynckes, nu a ratat pana acum niciodata calificarea in finala Ligii Campionilor.

“Sunt un om modest si abordez astfel de meciuri fara emotii. Chiar si asa, emotiile apar in timpul jocului. Va fi un spectacol pentru toti fanii fotbalului. Am intalnit cativa antrenori fantastici de-a lungul carierei, precum Johan Cruyff si Marcello Lippi, dar sunt un admirator al lui Zinedine Zidane. Imi place cu adevarat cum joaca Real Madrid sub conducerea lui”, a spus Heynckes.

Victorie Bayern
Egal
Victorie Real Madrid

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

De cealalta parte, Zidane a vorbit de asemenea cu respect despre omologul sau.

“Am un mare respect pentru ce a obtinut Jupp Heynckes la Bayern si Real Madrid. Avem nevoie de o mare performanta. Bayern e un club uriasa cu un mare spirit de echipa. Nu cred ca exista favorite si sunt convins ca mentalitatea va fi la 150% in meciul de meciuri seara”, a spus si Zidane.

Bayern Munchen este deja campioana in Bundesliga si in ultimele cinci meciuri a obtinut patru victorii. Singurul partida pe care bavarezii n-au castigat-o este returul sferturilor din Liga Campionilor cu Sevilla (0-0).

De celalta parte, Real Madrid n-a jucat in campionat la finalul saptamanii trecute, meciul cu Sevilla fiind amanat din cauza finalei Cupei Spaniei pe care andaluzii au pierdut-o in fata Barcelonei (0-5). Ultimul rezultat al medrilenilor este un 1-1 obtinut in extremis pe teren propriu cu Athletic Bilbao.

Bayern si Real Madrid s-au intalnit de 24 de ori pana acum, cele doua echipe impartindu-si victoriile (11-11). La golaveraj diferenta este de un gol in favoarea trupei spaniole (37-36).

Echipele probabile

Bayern: Ulreich; Kimmich, Hummels, Boateng, Alaba; Martínez, Thiago; James, Müller, Ribéry; Lewandowski;

Real Madrid: Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modrić, Isco; Benzema, Ronaldo.

Meciul va fi condus de o brigada olandeza, cu Bjorn Kuipers la centru.



Avancronica meciului Bayern Munchen – Real Madrid