Efortuna Sport

Avancronica meciului Ajax – Tottenham

Sursă foto: https://twitter.com/AFCAjax

Liverpool este prima finalista din Liga Campionilor, iar adversara “cormoranilor” din ultimul act se va decide, miercuri seara, intre Ajax Amsterdam si Tottenham Hotspur.

Gazdele arenei care poarta numele marelui Johann Cruyff au castigat mansa tur, in deplasare, cu 1-0, printr-un gol al lui Van de Beek.

Dupa cele intamplate la returul dintre Liverpool si Barcelona nimic nu este inca jucat si Tottenham poate oricand rasturna scorul din tur.

Victorie Ajax
Egal
Victorie Tottenham

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Mai ales ca Ajax Amsterdam n-a castigat de trei meciuri pe teren propriu in Liga Campionilor. De fiecare data in precedentele doua tururi “lancierii” au obtinut calificarea dupa rezultate negative pe teren propriu (1-2 cu Real Madrid si 1-1 cu Juventus Torino).

Cu toate acestea, Ajax a pierdut o singura data in 24 de meciuri disputate pe teren propriu in acest sezon in toate competitiile.

Vestile bune pentru Tottenham sunt legate de revenirea sud-coreeanului Heung-Min Son, jucator care a absentat in tur din cauza unei suspendari.

Harry Kane este in continuare indisponibil pentru echipa londoneza pregatita de Mauricio Pochettino.

Tottenham cauta prima finala din istorie in Liga Campionilor, in timp ce Ajax ar ajunge pentru a saptea oara sa joace cu trofeul pe masa.

Inaintea returului cu Tottenham cei de la Ajax au castigat Cupa Olandei dupa 4-0 contra lui Willem II.

Tottenham a pierdut in Premier League, cu 1-0, pe terenul lui Bournemouth.

Echipele probabile

Ajax: Onana; Mazraoui, Blind, De Ligt, Tagliafico; Van de Beek, De Jong, Schöne; Ziyech, Tadić, Neres.

Tottenham: Lloris; Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Sissoko, Wanyama; Alli, Eriksen, Moura; Son.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Germania cu Felix Brych la centru. Mark Borsch si Stefan Lupp vor asista la cele doua margini.



Avancronica meciului Ajax – Tottenham