Efortuna Sport

Avancronica derby-ului Tottenham – Manchester United

Uriasul Wembley gazduieste, miercuri seara, duelul de Premier League dintre Tottenham si Manchester United, un meci cu implicatii in partea superioara a clasamentului.

Opt puncte le despart pe cele doua jucatoare in ierarhie, iar Tottenham este practic obligata sa castige pentru a strange diferenta si a se apropia de pozitiile care asigura prezenta in Champions League sezonul viitor.

Mauricio Pochettino a primit vesti bune in aceasta saptamana, urmand a miza pe revenirile in primul 11 ale lui Christian Eriksen, Erik Lamela, Hugo Lloris si Danny Rose.

Victorie Halep
Victorie Bouchard
Victorie Halep in trei seturi

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

De cealalta parte, Jose Mourinho il va debuta in tricoul lui United pe Alexis Sanchez, atacantul chilian adus in aceasta luna ianuarie de la Arsenal.

Zlatan Ibrahimovic si Eric Bailly, ambii accidentati, sunt singurii absenti de la Manchester United.

Tottenham a pierdut 80 de meciuri in campionat contra lui Manchester United, cu 11 mai multe decat in fata oricarui adversar.

Doar patru infrangeri are United in ultimele 33 de confruntari cu Tottenham, perioada in care a inregistrat 21 de victorii si opt remize.

Tottenham nu a excelat in acest sezon in meciurile cu marile cluburi din Premier League, dar pe teren propriu are un procentaj favorabil: 11 meciuri fara infrangere incepand cu luna august. Echipa lui Pochettino a castigat sapte din ultimele noua meciuri jucate pe Wembley.

United vine la Londra cu 16 puncte din 18 posibile in ultimele sase deplasari in campionat, fiind neinvinsa de opt meciuri.

Mourinho a fost mereu nasul celor de la Tottenham, cu 12 victorii, mai multe decat impotriva oricarui alt adversar din Premier League.



Avancronica derby-ului Tottenham – Manchester United