Efortuna Sport

Atletico Madrid mare favorita cu Valencia

Sursă foto: twitter.com

La Liga propune duminica dupa-amiaza un duel extrem de interesant intre Atletico Madrid si Valencia, doua echipe cu obiective diferite in acest moment.

Atletico vine dupa un 1-1 in deplasare cu Deportivo La Coruna si are nevoie de victorie pentru a tine pasul cu Real Sociedad si Villarreal, celelalte doua echipe care vaneaza pozitia a patra, ultima care asigura prezenta in sezonul viitor de Liga Campionilor.

Echipa pregatita de Diego Simeone n-a mai castigat in campionat de pe 18 februarie, 4-1 in deplasare cu Sporting Gijon, iar acasa ultimul succes a fost inregistrat pe 12 februarie cu Celta Vigo, 3-2.

De atunci “Los Colchoneros” au fost vizitati de Barcelona si au pierdut pe finalul meciului cand au fost loviti decisiv de Lionel Messi.

Atletico a marcat cel putin un gol in ultimele opt meciuri din toate competitiile si fara indoiala ca o va face din nou in fata Valenciei.

Pont

Atletico a castigat ultimele trei confruntari cu Valencia si de fiecare data a marcat cel putin doua goluri. Fortuna ofera o cota de 2.10 pentru miza ca ambele echipe marcheaza.

“Liliecii” traverseaza o perioada pozitiva, cu trei victorii si un egal in ultimele cinci meciuri din campionat, incluzand aici si succesul repurtat pe teren propriu in fata liderului de atunci Real Madrid (2-1).

A urmat sincopa neasteptata de la Vitoria cu Alaves, dar la mijlocul saptamanii cei de la Valencia au revenit pe plus dupa succesul de acasa la limita cu Leganes (1-0).

Singura infrangere a celor de la Atletico in ultimele zece meciuri cu Valencia dateaza din 2014.



Atletico Madrid mare favorita cu Valencia