Efortuna Sport

Astra – Viitorul, meci de 1X2 cu implicatii majore in clasament

Sursă foto: afcastragiurgiu.ro

Campioana Astra Giurgiu trage cu dintii pentru obtinerea unui loc in playoff, iar pentru clasarea in primele sase la finalul sezonului regulat o victorie, duminica seara, impotriva liderului Viitorul este mai mult decat necesara.

Astra vine dupa egalul obtinut in extremis, joi seara, in fata celor de la Genk in saisprezecimile Europa League si oboseala si-ar putea spune cuvantul, mai ales ca pentru patru zile jucatorii lui Marius Sumudica vor disputa returul din Belgia cu calificarea pe masa.

Fortuna ofera o cota de 1.85 pe o miza ca ambele echipe vor marca in meciul de duminica seara.

Mai mult decat atat, in acest sezon de Liga 1 giurgiuvenii nu au excelat pe propriul teren. O singura victorie a obtinut Astra, 1-0 cu Steaua, iar in rest are patru infrangeri dintre cele mai grele (1-4 cu Dinamo, 1-2 cu CS U Craiova, 0-2 cu Gaz Metan si 1-2 cu CFR Cluj).

Viitorul traverseaza o forma senzationala, cu sapte victorii la rand in Liga 1 si opt meciuri fara infrangere. Echipa lui Gheorghe Hagi n-a mai pierdut din 6 noiembrie 2016, 0-2 cu Steaua pe Arena Nationala. Doar cinci goluri a mai primit Viitorul de atunci, iar in patru din cele sapte victorii la rand si-a pastrat poarta intacta.

Intalniri directe

Astra si Viitorul s-au confruntat de 11 ori pana acum in Liga 1. De sase ori s-a impus Astra, iar de trei ori a castigat Viitorul, ultima oara chiar in tur, cu 1-0, cand marca Razvan Marin, jucator plecat in iarna la Standard Liege.

Sumudica si Hagi s-au mai duelat de cinci ori pana acum, iar raportul victoriilor este favorabil tehnicianului de la Astra, 2 la 1.



Astra – Viitorul, meci de 1X2 cu implicatii majore in clasament