Efortuna Sport

Astra - Universitatea Craiova: duelul echipelor ofensive din Liga 1

Sursă foto: csuc.ro

Playoff-ul actualului sezon de Liga 1 debuteaza cu un duel intre Astra Giurgiu si Universitatea Craiova, doua echipe care au propus pana acum un fotbal total

Inca detinatoare a titlului cucerit in premiera sezonul precedent, Astra are o serie impresionanta de opt meciuri castigate la rand si n-a mai pierdut de la un 1-2 pe teren propriu cu CFR Cluj pe 1 decembrie 2016.

La Fortuna prima sansa la victorie apartine Astrei cu o Craiovaej0xMzU1MjQwOSZsPTAmcD01MDA4" target="_blank">cota de 1.85.

Universitatea Craiova joaca un fotbal deschis, ofensiv si este lidera la capitolul ocazii create pe meci in acest sezon (12 sanse de gol pe meci). Nici Astra nu sta prea rau la acest aspect, echipa lui Sumudica avand o medie de 10.8 ocazii de gol pe meci.

Statistica nu ii avantajeaza pe olteni cand vine vorba de meciurile disputate in deplasare. Formatia pregatita de Gigi Multescu are o singura victorie in ultimele opt meciuri pe teren strain, in rest doua remize si cinci infrangeri.

Cu toate acestea, oltenii au amintiri placute cand vine vorba de arena Marin Anastasovici din Giurgiu, unde in sezonul regulat Universitatea Craiova s-a impus in fata Astrei, cu 2-1 pe 6 august 2016. Acela a fost de altfel si singurul succes al juvetilor in cele sase dispute cu Astra.

Cea mai recenta confruntare a avut loc pe 20 noiembrie 2016, la Craiova, iar Astra s-a impus cu 1-0 printr-un penalty transformat de Cristi Sapunaru.

Pont

Craiova este echipa cu cele mai multe goluri marcate in ultimul sfert de ora al celor doua reprize. Juvetii au marcat de 17 ori in intervalele 31-45, respectiv 76-90.



Astra - Universitatea Craiova: duelul echipelor ofensive din Liga 1