Efortuna Sport

Astra - Dinamo, duelul orgoliilor ranite in playoff

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

La jumatatea playoff-ului din Liga 1 doar o victorie ar putea oferi celor doua formatii o gura de oxigen in perspectiva unei pozitionari cat mai bune in clasament.

Astra Giurgiu, campioana sezonului trecut, este singura echipa din playoff care nu a obtinut nicio victorie si se prezinta la meciul cu Dinamo dupa trei infrangeri la rand: 2-3 cu Astra, 1-2 cu Viitorul si 0-3 cu Steaua.

Dinamo are un moral bun dupa succesul cu CFR Cluj, scor 2-0, din etapa precedenta, primul din acest playoff, iar cu un succes in meciul de luni seara formatia pregatita de Cosmin Contra ar egala-o la puncte pe CFR, a treia clasata.

Cele doua echipe, Dinamo si Astra, se vor intalni pentru a 29-a oara in Liga 1, pana acum bilantul fiind in echilibru: cate zece victorii de fiecare parte si opt remize.

Cu Astra in postura de echipa gazda au fost 14 meciuri pana acum, giurgiuvenii impunandu-se in sase randuri, iar Dinamo de patru ori.

Meciurile dintre Astra si Dinamo au oferit multe goluri de-a lungul timpului, singura remiza alba inregistrandu-se in 2011 cu Astra gazda.

Fortuna ofera o cota 7.00 pentru un meci fara goluri intre Astra si Dinamo.



Astra - Dinamo, duelul orgoliilor ranite in playoff