Efortuna Sport

AS Roma - Fiorentina, meciul in care gazdele vin dupa 13 victorii la rand acasa

Sursă foto: twitter.com

Despartite de zece puncte in clasament, AS Roma si Fiorentina se dueleaza, marti seara, de la 21:45,  in deschiderea etapei a 23-a din prima liga italiana.

Roma ocupa locul trei in clasament inca la adapost de principalele urmaritoare printre care se afla si Fiorentina, echipa romanilor Ciprian Tatarusanu si Ianis Hagi.

Echipa gazda are patru victorii in ultimele cinci meciuri in campionat, singura sincopa fiind un 2-3 in deplasare cu Sampdoria.

Fortuna ofera o cota de 1.65 pentru o victorie a Romei in meciul de marti seara.

De cealalta parte, Fiorentina vine pe Olimpico dupa un 2-1 in deplasare cu Pescara, prima victorie dupa doua rezultate mai putin asteptate, infrangere cu Napoli si remiza cu Genoa.

AS Roma nu a mai pierdut un meci acasa in campionat din 28 noiembrie 2015, de la 0-2 cu Atalanta, si are nu mai putin de 13 victorii la rand.

Fiorentina a castigat ultimele doua deplasari in Serie A, 3-0 la Verona cu Chievo si 2-1 la Pescara, rezultat de care aminteam mai sus. Aceste doua victorii au venit dupa o serie de trei infrangeri pe linie, printre care si una cu Lazio pe acelasi Olimpico in urma cu doua luni.

Ultima victorie a Fiorentina impotriva Romei pe Olimpico dateaza din sezonul 2014/2015 al Europa League, faza optimilor de finala, iar in campionat n-am mai vazut un succes viola in Cetatea Eterna din aprilie 2012.

Pont

Fiorentina a marcat cel putin un gol pe Olimpico in ultimele sapte deplasari pe Olimpico.

Mai mult decat atat, AS Roma are o medie de peste 2.5 goluri marcate in opt din ultimele zece meciuri cu Fiorentina in toate competitiile.



AS Roma - Fiorentina, meciul in care gazdele vin dupa 13 victorii la rand acasa