Efortuna Sport

Arsenal obligata la o revenire spectaculoasa

Sursă foto: https://twitter.com/dradaugo/

Meciul dintre Arsenal si Rennes tine capul de afis, joi seara, in returul partidelor programate in optmiile Europa League.

Echipa franceza a castigat mansa tur, cu 3-1, si are prima sansa la calificarea in sferturi, dar Arsenal nici pe departe nu si-a spus ultimul cuvant.

"Tunarii" reprezinta o forta in meciurile de pe teren propriu si au aratat aceasta la finalul saptamanii trecute cand au invins-o pe Manchester United, cu 2-0, provocand prima infrangere in deplasare pentru Ole Gunnar Solskjaer.

Victorie Arsenal
Egal
Victorie Rennes

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Arsenal a pierdut doar doua meciuri din ultimele 23 disputate pe Emirates, arena de cinci stele unde s-au mutat de pe legendarul Highbury.

Echipa lui Unai Emery este una care marcheaza multe goluri pe teren propriu si are o medie de 2.31 goluri pe meci in Premier League.

De un 2-0 are nevoie Arsenal si acum pentru a obtine calificarea in sferturile de finala.

Cu toate acestea, istoria confruntarilor cu echipe din Franta nu este prietenoasa cu Arsenal, care a castigat doar cinci din ultimele 12 meciuri contra formatilor din Hexagon cand s-a jucat la Londra.

Rennes se afla la cea mai buna campanie europeana din istorie si este o echipa care a marcat in 13 din ultimele 14 meciuri in toate competitiile.

Echipa franceza a castigat patru din ultimele cinci meciuri in toate competitiile.



Arsenal obligata la o revenire spectaculoasa