Concursuri

Otelul a invins Anderlecht in cel mai tare amical al verii

Otelul Galati a castigat cu 1-0 partida amicala cu Anderlecht, cea mai importanta partida de pregatire a trupei lui Dorinel Munteanu din aceasta vara. Singurul gol al meciului a fost marcat de sarbul Punosevac in minutele de final.
Dupa un sfert de ora de tatonare, in care niciuna dintre es-a avantat spre poarta adversa, jocul a intrat intr-un ritm mai alert, cu Otelul avand mai mult posesia in timp ce belgienii au preferat jocul de contraatac.

Minutul 21 a adus prima ocazie de gol a otelarilor, Laurentiu Iorga reluand peste poarta cu o scarita din interiorul careului. Laurentiu Bus a fost si el aproape de gol un minut mai tarziu, sutul sau la coltul scurt fiind parat de Schollen.

In minutul 32 galatenii chiar au trimis mingea in plasa prin Sorin Paraschiv, insa golul nu a fost validat, din cauza unei semnalizari de la margine, asistentul vazand un offside la atacantul Otelului. Tot Paraschiv putea modifica tabela la 5 minute distanta, insa i-au lipsit cativa centimetri sa ajunga la pasa perfecta in gura portii trimisa de Ibeh.

La pauza a intrat la Otelul si Ionut Neagu, care l-a inlocuit pe albanezul Progni, aflat in probe la campioana Romaniei. Tocmai Neagu a fost cel care a semnat prima ocazie de gol a reprizei, sutul sau din pasa lui Ibeh trecand insa peste poarta. Laurentiu Iorga a sutat apoi fara preluare din marginea careului dar si la o palma de bara din stanga.

Intrat in repriza secunda, Punosevac s-a pus imediat pe treaba si dupa ce a ratat in minutul 78 din lovitura libera, sarbul a deschis scorul cu 9 minute inainte de final din centrarea lui Sorin Frunza.

Otelul a inceput meciul cu: Grahovac, Rapa, Perendija, Costin, Ljubinkovic, Progni, Giurgiu, Iorga, Ibeh, Paraschiv, Bus. In repriza secunda au mai intrat Ionut Neagu, Chavez, Frunza, Punosevac si Viglianti.

Irina Maxim


Otelul a invins Anderlecht in cel mai tare amical al verii