Box

Romanii lupta pentru glorie la Superkombat World Grand Prix Varna. Fight-cardul galei de pe 7 iulie!

Catalin Morosanu va lupta împotriva unui american la gala Superkombat World Grand Prix, programata sâmbata, la Varna, în timp ce Corneliu “Coco” Rus se va duela cu legenda Alexey Ignashov în cel mai important meci al carierei. În total, cinci români sunt anuntati pe fight-cardul celui de-al treilea eveniment mondial organizat de Eduard Irimia Promotions.

În total, sportivi din noua tari vor urca în ring la gala transmisa în direct de Eurosport în 75 de tari. România va avea reprezentant si în piramida de calificare la Final Elimination. Benny Adegbuyi se va bate în prima semifinala cu croatul Mladen Brestovac, în timp ce în a doua semifinala se vor înfrunta bulgarul Kostadin Kostov, neînvins de aproape opt ani, si marea speranta a Ucrainei, Rogava Tsotne, campionul european de muay-thai.

Pâna la finalul saptamânii trecute, aproape 2.500 de bilete din cele 6.000 puse în vânzare fusesera achizitionate de fanii sporturilor de contact aflati în aceasta perioada pe litoralul bulgaresc. “Am pastrat bilete si pentru ultima zi deoarece multi dintre fanii nostri din strainatate vor ajunge atunci în Bulgaria”, a explicat promotorul Eduard Irimia.

Gala de la Varna programeaza si meciul dintre surinamezul Ismael Londt si francezul Freddy Kemayo pentru titlul mondial Superkombat la categoria grea. În România, evenimentul va fi transmis în direct, începând cu ora 22:00, pe Sport.ro si Eurosport, dar si pe Pro TV dupa miezul noptii.

Superkombat s-ar putea vedea si în SUA

Pe lânga faptul ca evenimentele Superkombat sunt transmise în direct în 75 de tari din Europa, Asia, Africa si Australia, în curând, circuitul promovat de Eduard Irimia ar putea fi urmarit si de fanii americani. O companie de vânzare a drepturilor TV, cea care reprezinta si UFC, s-a aratat interesata de achizitioneze drepturile pentru Statele Unite ale Americii, astfel ca Superkombat WGP IV, programat în octombrie, s-ar putea vedea si pe continentul american.

Iata programul galei Superkombat WGP III Varna:

1. Reserve Fight (K-1 Rules, 3x3min, -95kg)
Redouan Cairo (Suriname) vs Kolyo Ivanov (Bulgaria)

2. Semifinal 1 (K-1 Rules, 3x3min, +96kg)
Benjamin Adegbuyi (Romania) vs Mladen Brestovac (Croatia)

3. Semifinal 2 (K-1 Rules, 3x3min, +96kg)
Rogava Tsotne (Ukraine) vs Kostadin Kostov (Bulgaria)

4. Super Fight (K-1 Rules, 3x3min, -95kg)
Hakan Aksoy (Turkey) vs Andrei Stoica (Romania)

5. Super Fight (K-1 Rules, 3x3min, +96kg)
Domagoj Ostojic (Croatia) vs Raul Catinas (Romania)

6. Super Fight (K-1 Rules, 3x3min, +96kg)
Rick Cheek (USA) vs Catalin Morosanu (Romania)

7. Super Fight (K-1 Rules, 3x3min, +96kg)
Corneliu Rus (Romania) vs Alexey Ignashov (Belarus)

8. Superkombat Heavyweight Title (K-1 Rules, 3x3min, +96kg)
Freddy Kemayo (France) vs Ismael Londt (Suriname)

9. Tournament Final (K-1 Rules, 3x3min, +96kg)
Winner Semifinal 1 vs Winner Semifinal 2
 Romanii lupta pentru glorie la Superkombat World Grand Prix Varna. Fight-cardul galei de pe 7 iulie!