Betano Sport

UTA sau Gloria Buzău pentru un loc în Liga 1. Cotă de peste 10 cu Bet Builder în Betano

Echipele UTA și Gloria Buzău se întâlnesc, duminică, de la ora 21:00, pentru ocuparea ultimului loc rămas liber în viitoarea ediție de campionat, în Liga 1. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, fără goluri, astfel că în returul de la Arad se va pleca de la zero, cu un avantaj al terenului propriu pentru Bătrâna Doamnă. Pe meciul de la Arad pot fi plasate până la șapte pariuri cu Bet Builder oferit de Betano.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci (între două și șapte), sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, așa cum vom în exemplul de mai jos.

UTA – Gloria Buzău (duminică, ora 21:00)

Rezultat final – UTA (cota 1.53)
Metodă de câștig – UTA în timpul regulamentar (cota 1.50)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.57)
Pauză/Final – 1/1 (cota 2.32)
Marcator – Virgiliu Postolachi marchează oricând (cota 2.35)
Total cartonașe – Sub 5.5 (cota 1.85)

UTA pornește cu prima șansă la obținerea victoriei și menținerea în Liga 1, chiar dacă în tur arădenii au trăit periculos la Buzău.

Gazdele au avut un gol anulat pentru offside și au ratat alte câteva bune ocazii de a marca.

Experiența lui Mircea Rednic pe banca arădenilor la un meci cu o asemenea miză și sprijinul publicului arădean constituie două mari avantaje pentru UTA.

Pe teren propriu, UTA a pierdut un meci din ultimele cinci disputate, obținând trei victorii și o remiză în restul partidelor.

Gloria Buzău n-a mai câștigat în deplasare de cinci meciuri, iar ultimele meciuri afară s-au soldat cu tot atâtea înfrângeri pentru echipa din Crâng.

Doar două cartonașe galbene au fost acordat în meciul tur, câte unul pentru fiecare echipă.

Virgiliu Postolachi, atacantul de 23 de ani al celor de la UTA, este principalul pericol pentru poarta Buzăului.

Internaționalul moldovean a marcat zece goluri în actualul sezon de Liga 1, punctând în fiecare din ultimele trei meciuri ale fazei Playout din campionat.

Cotă cumulată de peste 10

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul de baraj UTA – Gloria Buzău poți ajunge la o cotă cumulată de 10.50, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 105.00 lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele patru pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Pentru meciul de la Arad cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri.



UTA sau Gloria Buzău pentru un loc în Liga 1. Cotă de peste 10 cu Bet Builder în Betano