Betano Sport

Unde-s banii lui Escobar? La tine în buzunar! Joacă acum Narcos în Cazinoul Betano

Ia-i banii lui Pablo Escobar în Cazinoul Betano, unde poți juca de azi Narcos – un nou slot video, inspirat din celebrul serial Netflix!

Plata o plomo? Plata, evident! 5 Rotiri Gratuite așteaptă toți utilizatorii Betano la cel mai nou joc ca la aparate, Narcos. Numai bune pentru a testa slotul video!

Lumea cartelurilor columbiene și a lui Pablo Escobar a fost un adevărat succes pentru Netflix. Serialul s-a bucurat de numeroase critici pozitive, premii și nominalizări, inclusiv două la Globurile de Aur. Narcos a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun serial – dramă”, iar actorul Wagner Moura, care l-a interpretat pe Pablo Escobar, la „Cel mai bun actor în rol principal într-un serial – dramă”.

Acum, Narcos intră și în lumea magică a sloturilor video! Pablo Escobar, agenții anti-drog Steve Murphy și Javier Pena, dar și alte personaje din serial așteaptă să-ți umple buzunarele. Rotește, prinde-l pe Pablo și pune-i întrebarea prin care s-a remarcat chiar el... Plata o plomo?

Ai peste 250 de sloturi video în Cazinoul Betano, iar Narcos nu e singurul inspirat dintr-un serial sau film de mare succes! Poți juca și Vikings, Jumanji, Planet of the Apes sau 24. Iar pentru fanii jocurilor ca la aparate, răspunsul e Novomatic, cu Book of Ra, Lucky Lady’s Charm, Sizzling Hot, Columbus sau Aztec Power.



Unde-s banii lui Escobar? La tine în buzunar! Joacă acum Narcos în Cazinoul Betano