Betano Sport

Un nou premiu internațional pentru Betano: Steaua în Ascensiune a pariurilor sportive!

O nouă lună, o nouă distincție pentru Betano! Grupul Stoiximan/Betano a fost premiat internațional cu titlul Rising Star (Steaua în Ascensiune) în lumea pariurilor sportive online la gala premiilor SBC 2019, care a avut loc în Battersea Evolution din Londra.

Unul dintre cele mai importante evenimente din industria jocurilor de noroc, ceremonia a fost găzduită de legendarul fotbalist olandez Ruud Gullit și a reunit peste 700 de profesioniști din întreaga lume, 34 de companii, printre care și Stoiximan/Betano, primind distincții importante pentru eforturile pe care le depun în universul pariurilor sportive și al e-gamingului. Iar procesul de vot a fost unul complex, care a implicat atât voturile unui comitet de jurizare, cât și al profesioniștilor din industrie.

Betano, Steaua în Ascensiune și cea mai bună platformă mobilă de pariuri sportive în 2019

Onoranta distincție vine la puțin timp după ce compania noastră a câștigat premiul pentru cea mai bună platformă mobilă pentru jocuri de noroc la EGR Operator Awards 2019, echivalentul Premiilor Oscar în lumea jocurilor de noroc online.

În Grosvenor House din Londra a avut loc, la finalul lui octombrie, cea mai importantă întrunire anuală a caselor de pariuri din întreaga lume (peste 800 de profesioniști din cadrul a 100 de companii de top), sinonimă cu acordarea Premiilor Oscar în industria jocurilor de noroc online. Iar EGR Operator Awards a însemnat pentru Stoiximan / Betano un prim mare premiu internațional, la categoria cea mai bună platformă mobilă, dar și alte două nominalizări (cel mai bun producător mobil pe partea de sport și angajatorul anului).

Betano e prezentă în România, Germania, Austria, Portugalia, Grecia și Cipru, oferindu-le clienților un produs de top în lumea jocurilor de noroc online. Lansat pe piața românească în may 2016, cu o licență valabilă până în 2027, Betano își întâmpină clienții cu o gamă variată de servicii, inclusiv BetCombo, BetMentor, Misiuni cu premii speciale. Lor li se adaugă Cazinoul și Cazinoul Live, cu cei mai mari provideri de pe piață, precum EGT,  Novomatic sau Playtech, dar și mese exclusive de Ruletă și Blackjack.

Pentru mai multe detalii, vizitează betano.com.



Un nou premiu internațional pentru Betano: Steaua în Ascensiune a pariurilor sportive!