Betano Sport

Tokio, venim! Betano îi susține pe Marian Drăgulescu, Gianina Beleagă și Ionela Cozmiuc în lupta pentru titluri

BETANO.COM, cea mai bună platformă mobilă de cazinou online și pariuri sportive din lume, conform EGR Awards 2019, continuă acțiunile de susținere a performanței în sport și devine partenerul oficial al gimnastului Marian Drăgulescu și al echipei de canotaj Gianina Beleagă - Ionela Cozmiuc.

Gimnastul român cu cele mai multe medalii de aur cucerite la Europene și cu un total de 31 de medalii Internaționale, Marian Drăgulescu, merge în Tokio pentru a obține singura distincție care îi lipsește din palmares – aurul olimpic. Pe lângă rezultatele extraordinare, Drăgulescu și-a trecut numele în istoria gimnasticii mondiale prin săritura care îi poartă numele. Structura săriturii Drăgulescu a ridicat pragul de dificultate la un nou nivel, iar execuția impecabilă i-a adus atletului român numeroase titluri de-a lungul carierei.

Gianina Beleagă și Ionela Cozmiuc formează echipa feminină a României de canotaj la proba de dublu vâsle categorie ușoară. Sportivele se află la a doua participare consecutivă la cea mai importantă competiție atletică din lume, obținând numeroase titluri europene și mondiale pe parcursul carierelor. Când au urcat în aceeași barcă, au devenit o forță recunoscută pe plan internațional; în 2017, ele au adus României aurul mondial după o pauză de 18 ani, iar în 2018, au dublat performanța de a urca pe prima poziție a unui podium internațional.

”Tokyo este o prilej extraordinar prin intermediul căruia atleții români pot urca pe cele mai înalte culmi ale performanței sportive. Evoluțiile din cadrul jocurilor stau în centrul atenției doar câteva minute sau secunde, dar eforturile formidabile și sacrificiile pe care le-au făcut pentru a ajunge acolo sunt apreciate de mii de oameni. Suntem onorați să-i putem sprijini și sperăm să revină în țară cu cat mai multe medalii”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager BETANO România.

Marian Drăgulescu, Gianina Beleagă și Ionela Cozmiuc se alătură, astfel, luptătoarei Alina Vuc și formează grupul atleților români care vor pleca spre Tokio, având ca partener oficial brandul Betano.

În România, BETANO investește constant în susținerea sportului și a sportivilor de performanță. În prima ligă de fotbal, BETANO este partenerul principal al Universității Craiova și partener oficial al FCSB. Nu în ultimul rând, BETANO susține Campionatul Național de Raliuri din poziția de partener principal al Federației Române de Automobilism Sportiv. În Grecia, sub brandul Stoiximan, compania sponsorizează cluburile de fotbal Olympiacos FC, PAOK FC, Liga de Baschet Stoiximan, alături de numeroși atleți de elită. Portofoliul de sponsorizări ale grupului cuprinde și echipele de fotbal Apollon Limassol FC și Pafos FC, din Cipru, cluburile sportive SC Braga și CS Maritimo, din Portugalia, precum și Clubul Atletico Mineiro, din Brazilia.

De asemenea, BETANO a semnat recent două parteneriate de lungă durată: cu Narcis Răducan, fost jucător de fotbal la echipele Steaua și Rapid, și cu Ciprian Marica, fostul internațional român, care a devenit ambasadorul BETANO și va sprijini inițiativele brandului de promovare a excelenței în sport, precum și de susținere a cauzelor sociale și a jocului responsabil.

***

Despre BETANO.com

BETANO face parte din grupul Kaizen Gaming, leader pe piața de GameTech din Grecia, alături de brandul Stoiximan. La nivel regional, Kaizen numără peste 800 de angajați, dintre care peste 5% sunt români. BETANO are o prezență activă în zona de Joc Responsabil, prin implementarea unor soluții inovatoare, bazate pe utilizarea Inteligenței Artificiale (AI), pentru a veni în sprijinul utilizatorilor și a le oferi o experiență de pariuri sportive și cazinou online completă. De asemenea, compania susține comunitățile din toate țările în care este prezentă, prin implicarea în proiecte ample de responsabilitate socială la nivel regional.

Grupul este prezent în șase țări: în Grecia și Cipru, prin brandul Stoiximan, și în Germania, România, Portugalia și Brazilia, prin brandul internațional BETANO. Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com și pagina de Facebook.



Tokio, venim! Betano îi susține pe Marian Drăgulescu, Gianina Beleagă și Ionela Cozmiuc în lupta pentru titluri