Betano Sport

Testează-ți cunoștințele despre fotbal și câștigă premii cu Trivia de Fotbal Live, noul concept Betano!

Cunoscător de fotbal? Atras de tot ce înseamnă Sportul Rege? Dacă fotbalul românesc, cel internațional, Liga Campionilor și Europa League din ultimii ani nu au niciun secret pentru tine, atunci ești contenderul perfect pentru Trivia de Fotbal, cel mai noi concept lansat de Betano, operatorul desemnat cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019, echivalentul Oscarurilor în lumea jocurilor de noroc!

În lipsa fotbalului, cu toții tânjim după un gol frumos în minutul 90 sau ratări care rămân în istorie. Așa că nu ne rămâne decât să ne amintim de cele mai cunoscute dintre ele, cu gândul la momentul în care marii fotbaliști ai planetei vor reveni pe dreptunghiul verde.

Câștigă premii de lei cu Trivia de Fotbal Live pe Betano

De aceea te invităm în secțiunea Cazinou Live a platformei Betano, acolo unde vei avea ocazia să te întreci de la egal la egal cu alți utilizatori ai platformei noastre. Fie că ești client mai vechi, fie că ai un cont nou deschis cu această ocazie, nu există nicio restricție de participare: nu trebuie să mizezi la jocurile din Cazinoul Live, nu trebuie să ai bani în cont, ci doar să te prezinți luni (20 aprilie) și marți (21 aprilie) la ora 20:30 la masa dedicată Triviei de Fotbal Live pentru a răspunde întrebărilor. Dacă, într-adevăr, ai cunoștințe solide despre fotbal, vei avea șansa să câștigi, alături de alți utilizatori, premiile zilnice în valoare de mii de lei sub formă de Jetoane de Aur.

Cum poți câștiga premiile de mii de lei:

Intră în contul tău Betano și accesează luni și marți, de la ora 20:30, secțiunea Cazinou Live a platformei Betano.
Masa de Trivia de Fotbal Live e disponibilă cu jumătate de oră. La ea nu se va desfășura niciun joc de Blackjack sau Ruletă.
Important: trebuie să intri la masă până la 20:30, pentru că participarea nu va mai fi permisă de la 20:31.
Luni și marți va trebui să răspunzi corect la un set de zece întrebări, ordonate crescător după gradul de dificultate.
Fiecare întrebare va avea trei variante de răspuns și doar un răspuns corect.
Câștigător va fi declarat utilizatorul Betano care răspunde corect la cele zece întrebări. În cazul mai multor câștigători, aceștia vor împărți premiul aferent zilei.

Dacă într-o zi nu va exista niciun câștigător, premiul va fi reportat pentru ziua următoare.

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!



Testează-ți cunoștințele despre fotbal și câștigă premii cu Trivia de Fotbal Live, noul concept Betano!