Betano Sport

START pentru Cîrstea și Halep în turneul de la Miami! Cote Maxime, Streaming LIVE și oferte speciale pe Betano

Al 2-lea mare turneu american al lunii martie a început și aduce în joc nume uriașe, iar atenția tuturor este spre duo-ul celor mai în formă jucătoare din România, Halep și Cîrstea! Urmărește pe Betano cele mai tari lovituri de la Miami, acolo unde te așteptăm cu Streaming LIVE, Cote Maxime (marjă 0%) și Misiuni Exclusive pregătite special pentru întrecerea din Statele Unite!

SIMONA, PRINTRE FAVORITELE LA TROFEU

După ce la Indian Wells s-a oprit în semifinale în urma unui turneu consistent, Halep are la Miami șansa să confirme forma pozitivă pe care o traversează. Simona va intra pe tablou direct din turul al 2-lea, acolo unde va da peste sportiva australiancă, Daria Saville (249 WTA), în ceea ce va fi a 5-a întâlnire directă între cele 2 sportive.

Scorul general este de 3-1 în favoarea sportive noastre, ultima confruntare având loc în urmă cu 6 ani în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati, atunci când Simo s-a impus fără emoții în doar 54 de minute, scor 6-2, 6-1.

Decisiv din Primul Set! Cu această ofertă, potențialul joc bun al Simonei împotriva australiencei îți poate face biletul verde încă din primul set! Dacă românca se va impune în prima manșă a partidei cu 6-0 sau 6-1, iar tu ai mers pe victoria sa, atunci e gata! Pariul este câștigat, indiferent de deznodământul partidei.

În turul al 3-lea, fostul număr 1 WTA, poate da peste Emma Răducanu (13 WTA) într-o confruntare premieră între cele 2 jucătoare. Simona Halep, care nu a câștigat niciodată turneul de la Miami, ar putea-o întâlni mai apoi, în optimile de finală, pe Karolina Pliskova (8 WTA).

Simona este favorita cotelor pentru a câștiga sfertul său de tablou, chiar dacă pe acel sfert se mai află nume importante precum Aryna Sabalenka, Karolina Pliskova, Elina Svitolina sau Darya Kasatkina.

Iată cum arată cotele antepost de pe Betano în ceea ce privește parcursul româncei la Miami:

  • Câștigă turneul - 10.00

  • Se califică în finală - 5.50

  • Câștigă primul sfert al tabloului - 3.00

  • Va părăsi competiția în optimi, sferturi sau semifinale - 4.00

VA PROFITA SORANA DE PROBABIL CEA MAI BUNĂ FORMA A CARIEREI?

Sorana Cîrstea (27 WTA) a reușit rezultate foarte bune în ultima perioadă și a fost la un meci distanță de a o depăși pe Simona Halep în clasamentul WTA. Printre cele mai notabile rezultate reușite de sportiva de 31 de ani recent au fost: semifinală la Lyon, victorii cu Petra Kvitova și Anastasia Pavlyuchenkova la Australian Open, finală la Strasbourg și finală la Istanbul.

Sorana va intra și ea tot din turul al 2-lea în competiția din Statele Unite și așteaptă deznondământul partidei dintre Shuai Zhang (42 WTA) și Clara Tauson (40 WTA) pentru a-și afla adversara.

Dacă se vor respecta calculele de pe hârtie, Cîrstea ar putea-o întâlni pe Cori Gauff (17 WTA) în turul al 3-lea, iar în optimile de finală, Iga Swiatek (2 WTA), i-ar putea fi din nou adversară, după ce acestea s-au întâlnit la Australian Open, într-un meci cu 3 seturi, adjudecat în cele din urmă de jucătoarea poloneză.

Cu o cotă de 150 pentru un triumf la Miami, Sorana Cîrstea va încerca cu siguranță să profite de cel mai bun tenis al său de până acum și să producă un nou turneu foarte bun.

CUM ARATĂ TABLOUL FAVORIȚILOR LA TROFEU

Iga Swiatek, Naomi Osaka, Garbine Muguruza, Stefanos Tsitsipas, Daniil Medvedev sau Alexander Zverev, se numără printre cei mai valoroși sportivi prezenți la competiția de la Miami.

Campionii ediției trecute Hubert Hurkacz și Ashleigh Barty nu se află printre favoriți, australianca fiind chiar absentă de pe tabloul principal după ce aceasta și-a anunțat retragerea din tenis, la doar 25 de ani.

Iată cum arată cotele antepost de pe Betano în ceea ce privește parcursul principalilor favoriți:

Câștigător masculin

  • Daniil Medvedev - 3.50

  • Alexander Zverev - 6.50

  • Carlos Alcaraz - 8.00

  • Stefanos Tsitsipas - 12.00

Câștigător feminin

  • Iga Swiatek - 6.00

  • Anett Kontaveit - 12.00

  • Paula Badosa - 15.00

  • Naomi Osaka - 20.00

PARTICIPĂ LA MISIUNEA MIAMI OPEN DE PE BETANO

Ne bucurăm împreună și celebrăm unul dintre cele mai importante turnee din circuit cu o Misiune Exclusivă dedicată acestei competiții!

Susține-ți sportivii favoriți pe Betano în perioada 22 - 27 martie, înscrie-te la Misiune, plasează un pariu pe meciurile de la Miami, iar noi te recompensăm cu un Free Bet fără condiții de rulaj pentru ca tu să te bucuri de și mai multă acțiune de la turneul american!

Te așteptăm așadar pe Betano să urmărești partidele sportivelor noastre și nu numai, cu Streaming LIVE, Cote Maxime, oferta Decisiv din Primul Set și Misiuni dedicate sportului tău favorit!



START pentru Cîrstea și Halep în turneul de la Miami! Cote Maxime, Streaming LIVE și oferte speciale pe Betano