Betano Sport

Simona Halep - Johanna Konta, cu streaming live pe Betano TV

Sursă foto: Betano

Simona Halep are un traseu excelent la Miami, iar miercuri atacă semifinalele într-un meci care se poate viziona cu streaming live pe internet.

Betano TV – serviciul de streaming live al casei de pariuri online Betano.com – transmite cu imagini video în direct toate meciurile de la turneul WTA de la Miami. Partida Simonei nu face excepție, iar meciul Halep – Konta de pe 29 martie se poate viziona cu streaming live. Imaginile vor disponibile miercuri, după ora 18:00, iar pentru a le vedea trebuie să ai un cont pe Betano.com alimentat cu minimum 50 de bani.

Dacă o învinge miercuri în sferturile de finală pe Konta, Simona își va egala cea mai bună performanță de la Miami, semifinalele din 2015. Anul trecut, jucătoarea din România s-a oprit în sfeturile de finală. Prima sa participare la acest turneu a fost în 2011, soldată cu o eliminare în turul 2.

Scorul direct dintre cele două este favorabil jucătoarei americane, care conduce cu 1-0 grație victoriei obținute în anul 2015 la turneul de la Wuhan, din China, cu scorul de 6-3 3-6 7-5.  Simona Halep (locul 5 WTA) a învins-o o dată pe Konta (locul 11 WTA), dar a fost un meci de Fed Cup în anul 2014.

Simona Halep a rămas ultima jucătoare din România prezentă pe tabolul turneului de la Miami, după ce au fost eliminate pe rând Monica Niculescu, Irina Begu, Patricia Țig și Sorana Cîrstea.



Simona Halep - Johanna Konta, cu streaming live pe Betano TV