Betano Sport

Săptămână europeană pe Betano: Cote Mărite, mii de opțiuni și EuroMisiunea!

Cupele europene revin cu dueluri de top, Cote cu Marjă 0% și mii de opțiuni de pariere pe Betano! Echipele angrenate în Liga Campionilor și Liga Europa intră în faza retur a meciurilor din grupe. Situația devine aproape decisivă în unele dispute, în timp ce ne apropiem ușor de finalul fazei grupelor. Dinamo Kiev și Mircea Lucescu primesc vizita unei echipe rănite a Barcelonei, iar campioana României, CFR Cluj, vrea să-și ia revanșa în Gruia cu AS Roma.

Dinamo Kiev – Barcelona

Barcelona revine în Liga Campionilor pe stadionul Olimpiyskiy din Ucraina, unde o va înfrunta pe Dinamo Kiev. Formația catalană se află pe primul loc în grupa G, cu 9 puncte acumulate, în timp ce trupa pregătită de Mircea Lucescu a obținut un singur punct, cel din confruntarea cu Ferencváros.

Problemele Barçei din întrecerea internă au continuat și în weekend-ul ce a trecut, pierzând 1-0 la Madrid, cu Atletico. Indisponibilitățile din cadrul echipei reprezintă o altă problemă pentru Ronald Koeman: Sergi Roberto, Gerard Piqué și Ronald Araujo lipsesc din apărare, dar revine Sergio Busquets în linia de mijloc. Antrenorul olandez trebuie să se decidă și dacă va continua în atac cu Antoine Griezmann, francezul având încă o evoluție sub așteptări, de această dată contra fostei sale formații.

Mircea Lucescu, se confruntă și el cu o listă de foarte mulți jucători care nu pot evolua în această partidă, printre ei și internaționalul român, Tudor Băluță. În meciul tur, antrenorul român nu s-a putut baza pe, nu mai puțin de, 13 jucători, înfrângerea la scor strâns putând fi considerată chiar o bătălie câștigată. Dynamo Kiev va încerca în această partidă să împiedice un eventual succes al Barcelonei, o victorie calificând deja formația spaniolă în optimile competiției, cu două meciuri rămase de disputat.

PSG – RB Leipzig

Acum 3 săptămâni, echipa germană a învins acasă cu 2-1, goluri Christopher Nkunku și Emil Forsberg. Foste adversare în semifinalele de anul trecut ale Ligii Campionilor, PSG și Leipzig au un duel extrem de important care se poate dovedi decisiv înaintea ultimelor 2 meciuri din grupe.

În cazul unei alte înfrângeri în returul cu Leipzig, PSG-ul nu o să mai depindă doar de ea în vederea calificării mai departe. Antrenorul gazdelor, Thomas Tuchel, se află sub o anumită presiune din cauza inconstanței în rezultatele echipei sale. PSG are o singură victorie din 3 meciuri disputate până acum în Liga Campionilor, cea din deplasare cu Istanbul Basaksehir. Francezii au pierdut dramatic și în ultima etapă de campionat cu Monaco. După ce au condus la pauză cu 2-0 și au avut alte 2 goluri anulate de VAR în prima repriză, parizienii au cedat până la final, pierzând meciul din Principat cu 3-2. Neymar a revenit la PSG și va evolua, alături de Mbappe în jocul retur, ambii fiind absenți în primul duel din Germania.

Oaspeții au strâns 6 puncte în Liga Campionilor și se află pe locul secund în grupă, la egalitate cu liderul Manchester United. Nemții puteau trece în weekend pe primul loc din Germania, la egalitate cu Bayern, dar au scos doar un egal, 1-1, în deplasarea de la Frankfurt. RB Leipzig pornește cu șansa a doua, dar nimic nu e exclus pentru ei. Julian Nagelsmann se poate baza pe Emil Forsberg, jucătorul suedez fiind în mare formă, cu 3 goluri și 2 pase de gol în acest sezon. Unul din aceste goluri a reprezentat chiar golul victoriei cu PSG.

VEZI AICI COTA PENTRU CALIFICAREA ÎN 16-IMI A CELOR DE LA PSG

Inter Milano – Real Madrid

Echipele favorite din grupa B, în momentul tragerii la sorți, se află acum în afara locurilor de calificare mai departe în Liga Campionilor.Inter și Real se duelează pe stadionul San Siro din Milano în ceea ce se anunță un meci decisiv pentru ambele echipe în vederea ocupării unui loc care să ducă mai departe în optimi. Meciul tur dintre cei doi granzi europeni a oferit un spectacol cu 5 goluri, lucru ce ne dorim și de această dată.

Real Madrid a câștigat atunci cu 3-2, obținând 3 puncte uriașe. Madrilenii se află acum pe locul 3 în clasament, cu 4 puncte, la egalitate cu locul 2 ocupat de Șahtior. Vârful Karim Benzema este incert pentru această întâlnire, francezul neevoluând nici în meciul din campionat. Trupa lui Zidane a scos doar un egal la Villarreal, scor 1-1. O nouă victorie a spaniolilor contra celor de la Inter ar încheia practic șansele italienilor de a merge mai departe. Pentru meciul de la Milano nu au făcut deplasarea cu echipa Éder Militão, Ramos și Valverde, dar Casemiro a devenit disponibil în ultimul moment.

Nerazzurri au acumulat doar 2 puncte din egalurile cu Șahtior și Gladbach, ocupând, în acest moment, ultimul loc din grupă. Băieții pregătiți de Antonio Conte au reușit o victorie spectaculoasă în weekend, învingând acasă pe Torino cu 4-2. Moralul echipei a crescut considerabil, având în vedere faptul că au fost conduși, la un moment dat, cu 2-0 de torinezi, dar au reșit să revină în meci. La 2 minute după golul secund al oaspeților, Alexis Sanchez a redus diferența, ca după alte 3 minute, Romelu Lukaku să egaleze pe tabelă. Lukaku a mai marcat o dată din pasa aceluiași Sanchez, reușind dubla și aducând-o pe Inter în avantaj, ca, mai apoi, lista marcatorilor să fie închisă de către rezerva Lautaro Martinez. Aleksandar Kolarov și Marcelo Brozovic au lipsit în campionat și nu vor fi apți nici pentru duelul din Ligă.

PE BETANO AI COTA 2.05 PENTRU CALIFICAREA ÎN 16-IMI A CELOR DE LA INTER

CFR ClujAS Roma

Campioana României a pierdut clar primul meci cu AS Roma, cedând cu 5-0 în deplasarea de pe Olimpico. CFR Cluj vrea să-și ia revanșa după 3 săptămâni și să demonstreze că scorul din tur e unul mult prea dur față de diferența de valoare dintre cele două echipe, dar va avea o misiune extrem de dificilă. Dan Petrescu se confruntă acum, ca și atunci, cu multe indisponibilități în cadrul lotului. De asemenea, clujenii se află la două meciuri consecutive pierdute pe teren propriu, după ce au cedat și în ultimul meci de campionat, 0-1 cu revelația UTA Arad. Clujenii au nevoie de un punct sau de puncte pentru a se menține cu șanse reale în cursa pentru calificarea mai departe în primăvara europeană. CFR-iștii au acumulat 4 puncte în 3 meciuri de Europa și sunt pe locul 3 în grupa A, la egalitate cu locul secund ocupat de elvețienii de la Young Boys.

AS Roma ocupă primul loc cu 7 puncte. Favorita grupei A se deplasează în România, având o formă foarte bună și un moral ridicat, după ce a reușit 4 victorii consecutive în toate competițiile. Ultimul succes al romanilor a fost duminică, pe teren propriu, scor 3-0 cu Parma, într-un meci din etapa a opta din Serie A. Locul 3, în acest moment, din Italia își poate asigura biletul pentru primăvara Ligii Europa cu o victorie în Gruia. Singura întrebare care ar rămâne apoi ar fi de pe ce loc se califică. Până atunci, armata condusă de Paolo Fonseca este nevoită, însă, să depășească fortăreața păzită cu dârzenie de către Dan Petrescu.

VEZI AICI CE COTĂ ARE CFR LA VICTORIE

Vino și distrează-te responsabil pe Betano!

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău! Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Bucură-te de fotbalul jucat în competițiile europene alături de Betano, unde ai peste 1,500 de pariuri pe fiecare meci, Cash Out 100% înainte de fluierul de start, BetCombo, sute de Pariuri Speciale și o EuroMisiune creată pentru fanii spectacolului de pe dreptunghiul verde, care îti poate aduce un Free Bet!



Săptămână europeană pe Betano: Cote Mărite, mii de opțiuni și EuroMisiunea!