Betano Sport

Românii „nebuni” care au pariat și câștigat pe Barcelona - PSG 6-1

Meciul Barcelona - PSG a avut un scor total neașteptat, dar au fost pariori români care l-au nimerit și au câștigat.

Casa de pariuri online Betano.com a avut utilizatori care au mizat pe și au încasat sume frumoase de pe urma victoriei spaniolilor cu scorul de 6-1, miercuri seară, în Liga Campionilor.

Mo***, membru pe site-ul Betano, a pariat în secunda 23 a partidei suma de 20 de lei pe scorul de 6-1. Cu cota de 81,00, el a câștigat 1,620 de lei. Acesta a fost cel mai timpuriu pariu plasat pe Betano pe scorul corect și pe deznodământul atât de neașteptat al meciului.

A mai existat un pariu pe scorul de 6-1 în minutul 65 al partidei, atunci când catalanii aveau 3-1. Elem**** a pariat 100 de lei cu cota de 31,00 și a câștigat 3.100 de lei, așa cum se vede și din imaginea internă generată de sistemul Betano.

Dintre miile de pariuri realizate pe acest meci doar acești doi oameni au avut curajul și viziunea să întrevadă rezultatul fabulos de la final. Iar aceste calități le-au rotunjit frumos conturile.

Pariuri cu cota 10,00 pe calificarea lui FC Barcelona

Au existat membri ai Betano care au pariat pe calificarea lui FC Barcelona. Pariurile au fost realizate înainte de startul partidei cu PSG, iar cota a fost de 10,00.

Cea mai frumoasă sumă a serii pe acest tip de pariu a fost câștigată de Shac*****. El a pus nu mai puțin de 700 de lei pe calificarea spaniolilor și a câștigat 7.000 de lei.

Un alt membru Betano, Ker****, a plasat 200 de lei pe calificările lui Dortmund și FC Barcelona, iar cota totală de 17,50 (10,00 a spanioilor și 1,75 a germanilor) i-a adus un câștig de 3.500 de lei.

De aceea sunt frumoase sportul și pariurile sportive! Însă, nu uitați, pariați reponsabil, jucați pentru distracție și doar sume pe care vă permiteți să le pierdeți.Românii „nebuni” care au pariat și câștigat pe Barcelona - PSG 6-1