Betano Sport

Peste 25% din golurile Ligii 1 Betano sunt înscrise în ultimul sfert de oră!

Spectacolul este garantat în Liga 1 Betano în ultimul sfert de oră. În 6 etape disputate până acum s-au dat 104 goluri, 27 dintre ele fiind după minutul 75. În schimb, echipele se încălzesc mai greu, iar în primul sfert de oră s-a marcat de numai 10 ori.

Pariază pe Betano, sponsorul oficial al Ligii 1! Ai peste 250 de tipuri de pariuri și streaming live la orice meci din campionatul României!

2,47 goluri pe meci este media primelor 6 etape, cea mai ridicată din ultimele 5 sezoane ale Ligii 1 Betano! Golurile sunt înscrise, majoritar, în repriza a doua (59%) iar cel mai spectaculos interval al unui meci este ultimul sfert de oră. După minutul 75 s-a marcat de 27 de ori, mai mult decât în primele 30 minute ale jocurilor – unde s-au dat, în total, 24 goluri!

Aproape jumătate din golurile FCSB au fost date în ultimul sfert de oră!

FCSB e campioana golurilor marcate târziu! Roș-albaștrii au punctat de 16 ori în 6 meciuri, iar 7 dintre acestea au fost date după minutul 75. În prima repriză au avut probleme, reușind să schimbe scorul de pe tabelă de numai 3 ori.

O altă echipă care pornește greu este Concordia Chiajna. Ilfovenii nu au niciun gol în prima jumătate de oră a unei reprize, dar câte 3 între minutele 31-45 și 76-90. În partea opusă, Poli Iași rămâne cel mai devreme fără benzină. Echipa lui Flavius Stoican a dat doar un gol în repriza secundă, iar pe acela în minutul 60!

Echipele cu cele mai multe goluri în fiecare sfert de oră

Minutele 0 – 15: Botoșani, Voluntari – 2

Minutele 16 – 30: Craiova – 3

Minutele 31 – 45: Craiova – 4

Minutele 46 – 60: FCSB – 4

Minutele 61 – 75: Dinamo – 4

Minutele 76 – 90+: FCSB – 7

Ce echipă va marca cel mai mult în etapa 7? Vezi cotele pe Betano!

4 goluri în prelungiri. 3 au fost decisive!

În minutele adiționale s-au dat numai 4 goluri, însă 3 au schimbat soarta meciurilor. Gaz Metan a învins Concordia în prima etapă în prelungiri, la fel și Dinamo pe Hermannstadt în a șasea. Sibienii au pierdut puncte în prelungiri și cu Dunărea Călărași, de care au fost egalați în minutul 91 în etapa 3. Singurul gol care nu a mai contat i-a aparținut lui Olimpiu Moruțan, care a dus scorul la 4-0 în FCSB – Poli Iași. 



Peste 25% din golurile Ligii 1 Betano sunt înscrise în ultimul sfert de oră!