Betano Sport

Pariaza pe viitoarea adversara a Stelei in Champions League

Steaua a trecut de Viktoria Plzen cu un rasunator 4-1 in deplasare si va juca in playoff-ul pentru calificarea in grupele Champions League.

Adversarele pe care echipa ros-albastra le poate intalni in aceasta faza a competitiei sunt pe masura aerului tare al intrecerii.

Daca Viktoria Plzen a fost cel mai accesibil adversar pe care Steaua il putea prinde in turul 3 preliminar si realitatea a artata ca cehii au fost de batut, in playoff se schimba si mai mult datele problemei.

Steaua va fi in continuare in urna necapilor de serie pe Ruta Ligii si va sta la mana sortilor pentru a intalni o adversara cat mai abordabila.

Misiunea nu va fi una usoara indiferent de numele scos din urna de la Nyon, vineri la 13:00, fie ca vorbim de FC Sevilla, Liverpool, Sporting Lisabona, Napoli sau CSKA Moscova.

Betano ofera posibilitatea de a paria pe oricare din aceste echipe ca posibile adversare pentru Steaua in playoff la o cota foarte buna.

Desi este o alegere dificila, la prima vedere cele mai abordabile adversare pentru Steaua par a fi Sporting Lisabona si chiar FC Sevilla.

Liverpool si Napoli sunt din alta liga, iar CSKA Moscova este la ora actuala una dintre cele mai puternice formatii din estul Europei, o echipa obisnuita in fiecare an cu grupele Champions League.



Pariaza pe viitoarea adversara a Stelei in Champions League