Betano Sport

Pariază informat pe Australian Open 2018

Australian Open a început, iar jucătoarele din România sunt în prima linie. Pe lângă emoțiile create pe teren de Simona și compania, cel mai mare eveniment sportiv al începutului de an îi aduce pe pariori față în față cu mai multe dileme.

Unele dintre cele mai populare opțiuni de pariere înainte de începerea meciurilor, dar și pentru pariurile live, sunt cele pe numărul de seturi și tie-break-uri. La Melbourne, operatorul internațional de pariuri online Betano.com vine în ajutorul pasionaților de tenis și betting.

Infograficul de mai sus poate fi de mare ajutor. Grație datelor centralizate, se pot estima șansele de a plasa pariuri câștigătoare pe numărul de seturi sau tie-break-uri dintr-un meci. Cifrele de mai sus sunt de la Australian Open 2017, dar privind și ediția anterioară cele două au fost foarte apropiate, semn că acesta este trend-ul din ultimii doi ani ce s-ar putea păstra și în 2018.

Tie-break-ul, rar la fete

Dintre cele 122 de partide încheiate pe tabloul masculin din 2017, 54 au avut tie-break, iar 75% dintre meciuri au avut doar unul singur.

Pe tabloul feminin lucrurile sunt și mai clare la acest capitol. Doar 27 dintre cele 124 de partide încheiate – echivalentul a 21% – dintre întâlnirile fetelor au avut nevoie de tie-break, ceea ce înseamnă că sunt 79% șanse ca în orice meci să nu se ajungă la un scor de 6-6 în primele două seturi.

Băieții nu obțin victorii dese în numărul minim de seturi

Privind numărul seturilor, la masculin 53% dintre partide au trecut de trei seturi, dar în doar 23 de meciuri s-a ajuns la decisiv. La feminin, lucrurile au fost mult mai pragmatice: fetele au încheiat 89 de meciuri (71%) dintre cele 124 încheiate în doar două seturi!

Favoriții la titlu

Casele de pariuri îl oferă pe Roger Federer drept principalul favorit la titlu pe tabloul masculin de la Melbourne, iar la feminin pe Elena Svitolina.

Simona Halep este a doua favorită la fete, iar cine va paria pe ea își va mări de 9 ori mizas, în cazul unui succes la româncei la Antipozi.



Pariază informat pe Australian Open 2018