Betano Sport

Pariati pe a doua etapa a Campionatului National Digital pe Circuit Betano

Florin Mergea este marea surpriză a precalificărilor din etapa a doua a Campionatului Național Digital pe Circuit Betano.

Vicecampionul olimpic la tenis a fost cel mai rapid în această săptămână pe Red Bull Ring dintre toți cei peste 130 de  participanți. Acesta a fost cronometrat cu 1:29.521.

De altfel, precalificările din această săptămână au fost dominată de piloții esports, cel mai bine clasat dintre piloții licențiați ai Federației Române de Automobilism Sportiv fiind campionul de la autoslalom, Leo Borlovan, cu al 9-lea timp.

Printre piloții care și-au asigurat un loc în cursa care va avea loc în această seară de la ora 23:00, în direct pe Pro X, se mai numără Alex Mirea și Raul Badiu. Federația le-a asigurat wildcarduri lui Adi Iliescu și Norbert Maior. Primul este campion național de juniori la viteză în coastă, iar al doilea campion național de juniori la raliuri.

După prima etapă, liderul clasamentului general din Campionatul Național Digital pe Circuit este Claudiu Clima, cu 35 de puncte. În precalificările pentru etapa de astăzi, Clima a bifat al 8-lea timp.

Cursa va debuta de la ora 22:30, cu calificările pentru stabilirea ordinii de pe grila de start, în direct pe canalul de Youtube al FRAS, iar de la ora 23:00, va debuta prima dintre cele două curse ale acestei etape, în direct pe Pro X.

Exista trei tipuri de pariuri valabile pe urmatoarele cote:

- Cel mai rapid din calificari;

- Cursa 1: castigator, podium, H2H intre doi competitori;

- Cursa 2: castigator, podium, H2H intre doi competitori.



Pariati pe a doua etapa a Campionatului National Digital pe Circuit Betano