Betano Sport

Nexus Gaming joacă azi în semifinalele Betano Masters Europe la CS:GO!

Nexus Gaming rămâne singura reprezentantă a României în Mastersul Betano Europe de Counter Strike: Global Offensive. Echipa română întâlnește BIG Academy, din Germania, la ora 17:00!

Toate meciurile din Betano Masters Europe au streaming live în comentariul lui Werty și Neveu pe canalul de YouTube al Betano România!

Nexus Gaming pornește ca mare favorită meciul cu BIG Academy din această după amiază. Echipa din București nu a pierdut nici măcar o hartă pe parcursul turneului și are cea mai bună diferneță de scor dintre toate echipele participante!

Adversara, BIG Academy, a câștigat grupa A a mastersului, din care a făcut parte și Game Agents – finalista Betano Masters Romania din acest an. 

Nexus Gaming are cota 1.35 pe Betano pentru victorie cu BIG Academy, marți, de la 17:00!

În partea opusă a tabloului, de la 20:30 e semifinala germano-portugheză dintre Unicorns of Love și Giants Gaming. Conform cotelor, meciul este mult mai echilibrat, cu 2.00 pentru germanii de la Unicorns și 1.75 pentru Giants. Ambele au avut ca adversar echipa de jucători români fără contract, L4Org, care a ajuns până în sferturile de finală.

Finala va avea loc miercuri, 15 iulie, la 20:30, și poate fi urmărită cu streaming live pe Betano.com sau pe canalul oficial de YouTube Betano România, unde va fi comentată de Werty!

În fiecare zi, Betano oferă zeci de meciuri din Esports pentru pariere! Toate turneele importante de CS:GO, DOTA 2, League of Legends, Starcraft sau Overwatch sunt incluse în oferta de pariere, iar printre piețele disponibile se află mai multe pariuri speciale: câștigător hartă, numărul de hărți din meci, First Blood, primul la X kill-uri și multe altele!

Fie că e vorba de sporturile clasice sau de Esports, pe Betano tu îți faci jocul. Mii de pariuri disponibile în fiecare zi, pariuri speciale, live, Cash Out și retrageri rapide. Pariază pe Betano direct de pe desktop sau din aplicația de iOS și Android, declarată cea mai bună platformă mobilă din lume la premiile EGR 2019!



Nexus Gaming joacă azi în semifinalele Betano Masters Europe la CS:GO!