Betano Sport

Napoli continuă cursa spre titlul din Serie A. Cota de peste 18.00 cu BetBuilder oferit de Betano

Cu 14 etape înaintea finalului de sezon lupta pentru titlu pare tranșată în Serie A, Napoli este evadată în fruntea ierarhiei la 18 puncte distanță de principalele urmăritoare. Vineri seara, de la 21:45, arena care poartă numele lui Diego Maradona găzduiește duelul dintre Napoli și Lazio, un meci extrem de atrăgător pentru un pariu multiplu cu opțiunea BetBuilder oferită de Betano.

Ce este BetBuilder? Cu opțiunea de pariere BetBuilder pot fi combinate mai multe pariuri  din același meci, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri mai atractive.

Pentru meciul Napoli - Lazio, programat vineri seara, ora 21:45, am ales cinci tipuri de pariuri pentru o cota finală de 18.50, după cum urmează:

  • Rezultat final – Napoli (cota 1.62)

Napoli a câștigat ultimele patru meciuri contra lui Lazio, marcând nu mai puțin de 13 goluri! Liderul din Serie A a câștigat ultimele opt meciuri în campionat, iar șase dintre succesele înregistrate au fost fără gol primit.

  • Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.91)

Napoli are cea mai bună ofensivă din Serie A, cu 58 de goluri marcate. Dintre acestea 31 au fost reușite pe teren propriu, unde echipa lui Spalletti are 10 victorii, o remiză și nicio înfrângere

  • Ambele echipe înscriu – NU (cota 1.83)

Napoli n-a primit gol în ultimele patru meciuri, toate câștigate cu o medie de peste 2.5 goluri. Golaverajul pe teren propriu este 31-8!

  • Marcator – Victor Osimhen marchează oricând (cota 2.00)

Victor Osimhen (24 de ani) este unul dintre cei mai în formă atacanți din Europa la ora actuală, cu 19 goluri marcate în cele 20 de apariții în Serie A. Jucătorul nigerian a marcat cel puțin un gol în fiecare dintre ultimele opt meciuri disputate de Napoli în campionat.

  • Cornere – Peste 9.5 (cota 2.00)

Napoli are o medie de 9.83 cornere pe meci în actualul sezon, iar în meciurile disputate pe teren propriu aceasta ajunge chiar și la 10.25 cornere pe meci.

Toate cele cinci pariuri de mai sus, din același meci, se adaugă pe un singur bilet, cu BetBuilder activat pe Betano în colțul din dreapta sus al ecranului. Cota obținută de 18.50 poate suferi modificări până la ora jocului.



Napoli continuă cursa spre titlul din Serie A. Cota de peste 18.00 cu BetBuilder oferit de Betano