Betano Sport

Lupta pentru titlu continuă! Universitatea Craiova poate face istorie

CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt despărțite de un singur punct cu cinci etape înainte de finalul sezonului, iar oltenii pot face istorie aducând titlul în Bănie după 29 de ani! Bătălia cotelor pe Betano este și ea strânsă, clujenii fiind favoriții principali la o cotă de 1.60, în timp ce Universitatea Craiova a micșorat distanța ajungând la o cotă de 2.40.

Universitatea Craiova are avantajul programului

Actorii principali din pelicula “Lupta pentru titlu” sunt jucătorii pregătiți de italianul Cristiano Bergodi! Koljic, Mihăilă, Cicâldău și compania sunt într-o formă de zile mari după restartul fotbalistic iar ultimul meci al sezonului se dispută în Bănie, între cele două candidate la titlu. În plus, Știința joacă acasă și celălalt derby al returului din play-off, cu FCSB

În schimb, campioana en-titre are meciurile „de foc” în deplasare. Acesta poate fi asul din mâneca juveților, care pot aduce primul titlu în Oltenia după aproape 30 de ani! Ultimul titlu datează din sezonul 1990-1991, atunci când Universitatea Craiova antrenată de Sorin Cârțu, actualul președinte al clubului, reușea eventul în “Divizia A”.

Vineri seară, Craiova joacă în deplasare la Gaz Metan Mediaș, echipă rămasă doar cu 12 jucători seniori după expirarea contractelor din 30 iunie. CFR merge la Giurgiu duminică, unde Astra tocmai a scos-o pe FCSB definitiv din lupta pentru titlu!

CFR Cluj, nevoită să obțină o victorie la scor în Bănie

Cele două formații fruntașe nu au beneficiat de rotunjire la finalul sezonului regular. Astfel, în cazul unei egalități de puncte, Craiova își poate permite chiar și o înfrângere la limită (0-1 sau 1-2). Golul lui Cicâldău din minutul 87 al partidei din Gruia poate fi decisiv în desemnarea campioanei! CFR Cluj ar fi obligată să se impună la o diferență de cel puțin două goluri sau să înscrie de 3 ori în Bănie pentru a ridica trofeul și în situația egalității de puncte.

Veste bună pentru CFR Cluj

Înainte de startul returului în play-off-ul campionatului intern, Dan Petrescu a răsuflat ușurat la vestea că portarul lituanian Giedrius Arlauskis a hotărât să rămână la Cluj până la finalul sezonului, urmând ca apoi să plece în Arabia, la Al-Shabab, echipă antrenată în trecut de Marius Șumudică. Lituanianul a fost eroul clujenilor în mai multe partide din acest sezon și are un mare merit în clasarea ardelenilor pe prima poziție.

Nu uita, pe lângă lupta la titlu din România, Betano are o ofertă completă pe fotbal: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out și BetCombo, Misiuni cu premii speciale în fiecare weekend, precum și Streaming Live pe site-ul și aplicația Betano.



Lupta pentru titlu continuă! Universitatea Craiova poate face istorie