Betano Sport

Liverpool, mare favorita cu West Brom

Sursă foto: twitter.com/

Liderul din Premier League primeste vizita ultimei clasate, duminica, intr-un meci din etapa a 15-a.

Vedeti aici cotele oferite de BETANO pentru Liverpool - West Brom

Liverpool are cel mai bun atac din prima liga engleza, cu 36 goluri marcate, iar pe teren propriu formatia pregatita de Jurgen Kloop are sapte victorii din sapte meciuri.

Doar sapte goluri au incasat “cormoranii” pe Anfield Road in meciurile din acest sezon.

West Bromwich este penultima si in clasamentul rezultatelor din deplasare, fiind fara victorie in cele sapte meciuri de pe teren strain.

Doar doua puncte a adunat echipa din Birmingham de afara, 1-1 la Brighton si cu Manchester City chiar la ultima deplasare.

West Brom a fost preluata de cunoscutul Sam Allerdyce, insa debutul acestuia a fost unul rata, 0-3 cu Aston Villa runda precedenta.

Doar Leeds United a primit mai multe goluri decat West Brom, echipa cu a doua cea mai slaba aparare din Premier League.

Cu toate acestea, istoria confruntarilor directe este una negativa pentru Liverpool. Doar trei victorii in ultimele zece intalnirii intre cele doua formatii in toate competitiile.

Dupa ce a castigat zece din primele 11 confruntari cu West Brom in Premier League, avand un golaveraj de 28-2, Liverpool a obtinut doar patru victorii in ultimele 13 meciuri cu “The Baggies”.

Toate cele patru victorii ale lui West Brom cu Liverpool au fost obtinute intr-un interval de cinci meciuri care au avut loc in perioada aprilie 2011-februarie 2013.

West Brom are o singura victorie in fata unei echipe aflate la conducerea clasamentului din Premier League. Este vorba de Chelsea in mai 2015.

Echipele probabile

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson; Jones, Henderson, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane.

West Brom: Johnstone; Furlong, Ajayi, O’Shea, Gibbs; Krovinovic, Sawyers, Gallagher; Pereira, Grant, Phillips.



Liverpool, mare favorita cu West Brom