Betano Sport

Laurențiu Reghecampf vs Marius Șumudică, Actul 9

Sursă foto: Betano.com

Unul dintre cele mai interesante dueluri între antrenorii din Liga 1 a devenit înfruntarea Laurențiu Reghecampf -  Marius Șumudică. Casa de pariuri online Betano.com a realizat un infografic pe această temă.

FCSBAstra va fi a  noua întâlnire directă dintre cei doi tehnicieni, în Liga 1. Partida este pregătită de Betano.com cu aproape 200 de tipuri de pariuri și cote cu Marjă 0%, acestea din urmă asigurând profitul maxim pentru pariori.

Steaua-Bucuresti-FC-Astra-Giurgiu-903250/?clkco=8d2c9b2f-4894-4f04-b57d-7d195ffc6c3c" target="_blank">Pariază live online pe meciul FCSB – Astra (6 aprilie 2017, ora 20:30)

Rivalitatea dintre Reghe și Șumi s-a încins după ce Astra a câștigat campionatul sezonul trecut, iar în cel actual echipa din Giurgiu a rămas singura prezență în primăvara europeană pentru România.

În ceea ce privește palmaresul direct, Șumudică îl conduce pe Reghecampf cu 4-3 în meciurile directe. Între cei doi a fost doar o singură remiză. Tehnicianul de la Giurgiu are 6 victorii contra Stelei de-a lungul carierei,  iar cel al FCSB nu este mai prejos, tot cu 6 victorii contra Astrei.

Un meci cu goluri de ambele părți?

FCSB este neînvinsă pe teren propriu în ultimele 8 etape și a câștigat ultimul meci cu Dinamo, așadar Astra nu va avea deloc o deplasare ușoară.

Pariază live online pe toate meciurile din Liga 1

Totuși, Steaua este o echipă care primește gol, având doar un singur meci dintre cele 8 disputate în 2017 în care a plecat cu plasa neatinsă. La rândul ei, echipa lui Marius Şumudică are - alături de CFR Cluj - cea mai slabă apărare din playoff și a încasat 5 goluri în ultimele două etape. Dacă se va marca de ambele părți în meciul FCSB - Astra, îți poți dubla miza pe Betano.com, care oferă o cotă de peste 2,00 pentru ca ambele echipe să înscrie joi. 



Laurențiu Reghecampf vs Marius Șumudică, Actul 9