Betano Sport

Joacă Bet Builder cumulat la Bayern – PSG și Tottenham - Milan pentru o cotă de 7.60 oferită de Betano

Echipele Bayern și PSG luptă, miercuri seara (22:00), pentru calificarea în sferturi, iar Betano îți propune Bet Builder ca opțiune pentru a combina mai multe tipuri de pariuri din același meci. Cu Bet Builder poți adăuga pe același bilet și mai multe pariuri din meciul Tottenham - AC Milan programat în paralel cu duelul de la Munchen.

Cum să-ți construiești pariul cu Bet Builder combinat pentru o cotă de 7.60
Prima oară va trebui să alegi evenimentul de care ești interesat, iar un meci precum Bayern – PSG nu poate fi ratat. Activează opțiunea Bet Builder din partea dreapta sus, iar pariurile se vor activa cu culoarea albastră, moment în care poți adăuga pe același bilet mai multe pariuri din Bayern – PSG.

Am ales pariurile de mai jos pentru a le adăuga cu Bet Builder pe Bayern – PSG, pe care le poți cimbina cu mai multe pariuri din Tottenham - AC Milan.

Bayern – PSG: Marcator – Kylian Mbappe marchează oricând (cota 2.40)
Mbappe tocmai a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului PSG, cu 201 goluri în ultiii cinci ani. Doar în actualul sezon Mbappe a marcat de 18 ori în Ligue 1 și de alte șapte ori în Liga Campionilor. Mbappe a marcat de cinci ori de la meciul tur cu Bayern, trecându-și în cont două duble la rând, cu Lille și Marseille, plus reușita de record contra lui Nantes.

Bayern – PSG:  Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.47)
Este de așteptat ca ambele echipe să marcheze, așa cum s-a întâmplat la ultimele meciuri susținute de cele două echipe în competițiile interne: Bayern 2-1 la Stuttgart și PSG 4-2 acasă cu Nantes.

Acum poți activa opțiunea Bet Builder și pe Tottenham - AC Milan, putând alege mai multe pariuri din acest meci pe care să le adaugi la cele de mai sus, de la Bayern – PSG.

Metoda calificării – AC Milan în timpul regulamentar (cota 1.88)
Victoria din tur (1-0) și cele șapte trofee cucerite în Liga Campionilor obligă campioana Italiei să forțeze calificarea în sferturi contra unui adversar care a pierdut ultimele două meciuri în Premier League.

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.82)
Ultimele cinci meciuri disputate de Tottenham și AC Milan au fost partide de sub 2.5 goluri.

Cele patru pariuri din Bet Builder îți pot aduce o cotă cumulată de 7.60, cu observația că aceasta poate suferi mici modificări până la ora meciului. E doar o idee din mulțimea de variante pe care le poți încerca în oferta Betano. Tu alegi cum să joci!



Joacă Bet Builder cumulat la Bayern – PSG și Tottenham - Milan pentru o cotă de 7.60 oferită de Betano