Betano Sport

Irlanda - Franța, meciul zilei de luni în preliminariile EURO 2024

Vicecampioana mondială Franța are parte de un start lansat în campania de calificare la Campionatul European din 2024, cu victorie pe teren propriu contra Olandei (4-0). ”Cocoșii” lui Didier Deschamps merg la Dublin ca favoriți în duelul cu Irlanda. Alte două meciuri importante din oferta Betano sunt Ungaria – Bulgaria și Muntenegru – Serbia, partide care pot genera o cota de peste 24 cu opțiunea Bet Builder activată, așa cum vom vedea mai jos. 

Ce este Bet Builder?  

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, precum am exemplificat mai jos pe cele trei meciuri din oferta Betano a preliminariilor EURO 2024. 

Ungaria – Bulgaria (luni, 21:45) 

  • Rezultat final – Ungaria (cota 1.50) 
    De ce? Cele două echipe s-au mai întâlnit de 22 de ori până acum, bilanțul fiind favorabil formației maghiare (12 victorii). Bulgaria s-a impus doar de patru ori, iar alte șase meciuri s-au încheiat la egalitate. Bulgaria n-a mai câștigat în fața Ungariei din octombrie 2005. Ultima oară Ungaria a învins Bulgaria în deplasare, cu 3-1, în octombrie 2020, într-un baraj pentru calificarea la EURO 2020.
  • Ambele echipe marchează - Nu (cota 1.53) 
    De ce? Bulgaria n-a marcat niciun gol în ultimele patru meciuri, oficiale sau amicale, și vine după un 0-1 pe teren propriu cu Muntenegru, în preliminariile EURO 2024.

Irlanda - Franța (luni, 21:45) 

  • Rezultat final - Franța (cota 1.50) 
    De ce? Irlanda n-a mai învins Franța din 1981, un 3-2 pe teren propriu în preliminariile Cupei Mondiale din Spania 82. De atunci au fost patru victorii ale Franței și alte trei remize. ”Cocoșii” au câștigat patru din ultimele cinci meciuri directe. Mai multe detalii statistice aici.
  • Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.83) 
    De ce? De la ultima victorie a Irlandei amintită mai sus în șase din următoarele șapte meciuri nu s-au marcat mai mult de două goluri pe meci. Excepție face partida de la EURO 2016, când Franța a câștigat, cu 2-1.

Muntenegru – Serbia (luni 21:45) 

  • Ambele echipe înscriu - Da (cota 2.02) 
    De ce? Doar două meciuri au fost până acum între Muntenegru și Serbia, ambele în ediția 2018 a Ligii Națiunilor, și doar într-una dintre aceste partide ambele echipe au marcat.
  • Șansă dublă - 1X (cota 2.12) 
    De ce? Serbia a câștigat ambele dispute directe de până acum, cu 2-0 în deplasare și 2-1 acasă, dar Muntenegru a avut o creștere valorică importantă în ultimii ani și a devenit o echipă greu de învins pe teren propriu.

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele trei meciuri din preliminariile EURO 2024 de luni seara poți ajunge la o cotă cumulată de 24.96, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 249.64 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație. 

Toate cele șase pariuri de mai sus, din meciurile Ungaria – Bulgaria, Irlanda - Franța și Muntenegru - Serbia, se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la un alt meci din oferta Betano și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite. 



Irlanda - Franța, meciul zilei de luni în preliminariile EURO 2024