Betano Sport

Intră în joc cu EuroMisiunea de pe Betano!

Spectacolul european continuă pentru a treia săptămână la rând! Liga Campionilor și Liga Europa au început noul sezon în stil mare și te așteaptă și pe tine să intri în joc cu EuroMisiunea de pe Betano!

Real Madrid - Inter, un clasic al cupelor europene

În momentul în care cei doi coloși ai fotbalului european, Real și Inter, au fost repartizați în aceeași grupă, întrebarea care a urmat a fost care dintre cele două forțe ale fotbalului european va termina pe prima poziție în grupă.

După două etape, situația trupelor antrenate de Conte și Zidane nu este una deloc confortabilă: Realul a strâns doar un punct obținut in-extremis din confruntările de până acum cu Șahtior și Mönchengladbach, în timp ce nerazzurri au obținut două egaluri din duelurile cu cele două echipe, care la startul sezonului au fost considerate victime sigure. 

Galacticii nu au ratat niciodată prezența în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar o prezență în Liga Europa nu este o opțiune pentru un club de talia Madridului. De partea cealaltă a baricadei, italienii au reușit două locuri 3 în ultimele două sezoane în competiție și, în ciuda jocului mai puțin convingător, ambițiile sunt mari, ținta fiind un loc în cele mai bune 16 echipe ale Europei.

Atalanta - Liverpool, duelul atacurilor

La mare concurență cu suspansul partidei dintre Real Madrid și Inter, Atalanta și Liverpool se întâlnesc în poate cel mai ofertant duel al primei seri europene din această săptămână!

Bergamascii și cormoranii se află în luptă directă pentru șefia grupei D a Ligii Campionilor!

Trupa lui Gasperini are al doilea atac din grupe, la egalitate cu Manchester City, cele două echipe reușind să înscrie de 6 ori. Dincolo, armata lui Klopp se alătură celor de la Chelsea și Sevilla în clubul echipelor fără gol primit în primele două runde.

Mircea Lucescu merge din nou pe Camp Nou

Cel mai important nume din visteria antrenorilor români, “Il Luce”, se deplasează din nou în Spania pentru a întâlni Barcelona. Tehnicianul în vârstă de 75 de ani i-a adus din nou pe ucrainenii de la Dinamo Kiev pe cea mai importantă scenă a fotbalului european după patru sezoane de absență. 

Misiune aproape imposibilă pentru Dinamo, care are lotul zdruncinat din temelii din cauza coronavirusului, însă Lucescu a avut parte de toate sentimentele posibile în Catalunia. A pierdut, chiar și la scor, dar a și câștigat, iar un lucru e sigur: nu se va da bătut nici de această dată!

PE BETANO AI COTA 3.90 LA HANDICAP DINAMO KIEV +2

RB Leipzig vrea revanșa în fața francezilor

Cel mai tânăr antrenor din Liga Campionilor, Julian Nagelsmann, vrea să se răzbune pe conaționalul său, Thomas Tuchel, după ce acesta l-a eliminat sezonul trecut din semifinalele competiției. PSG reușea să treacă cu un neverosimil 3-0 în această vară de RB Leipzig, datorită golurilor marcate de Marquinhos, Di Maria și Juan Bernat.

Cu toate acestea, mingea este rotundă, iar șansa îi poate surâde tânărului tehnician de pe banca “Taurilor Roșii”. Tuchel nu va putea conta pe serviciile lui Neymar, Kylian Mbappe, Mauro Icardi, Marco Verratti, Julian Draxler și Juan Bernat din cauza accidentărilor.

CFR Cluj se întoarce la “locul faptei”

Singura echipă a României prezentă în grupele unei competiții europene, CFR Cluj, se întoarce pe Stadio Olimpico, locul unde a reușit una dintre cele mai impresionante victorii din istoria sa! Băieții lui Dan Petrescu merg în capitala Italiei din postura de lideri ai grupei A din Liga Europa, iar romanii sunt pregătiți de asaltul armatei pregătite temeinic de fostul component al Generației de Aur. Fostul fundaș al primei reprezentative vrea să-i calce pe urme lui Maurizio Trombetta și să cucerească Cetatea Romei! Dar… Întrebarea care ne macină pe toți este: Cine va fi “noul Culio?”

VEZI AICI COTA CFR-ULUI PENTRU VICTORIE!

Bucură-te de sezonul european alături de Betano, unde ai peste 1,500 de pariuri pe fiecare meci, Cash Out 100% înainte de meci, BetCombo, speciale și, ca în fiecare săptămână europeană, obișnuita Euromisiune, creată special pentru fanii fotbalului sportului rege!



Intră în joc cu EuroMisiunea de pe Betano!