Betano Sport

INFOGRAFIC: Liga Campionilor revine pe Betano cu o premieră în lumea pariurilor sportive din România

Primele patru meciuri eliminatorii din Liga Campionilor 2019/2020 vin pe Betano alături de cote cu marjă zero, peste 450 de piețe, dar și o opțiune în premieră în România pentru Atletico - Liverpool, confruntare pe care poți miza pe faptul că unul sau ambii antrenori vor vedea un cartonaș!

Marți reîncepe balul: Klopp se întoarce la locul faptei, Haaland "fuge" după Lewa

Pentru fanii fotbalului spectacol, seara de marți vine cu o alegere grea: Atletico - Liverpool sau Borussia Dortmund - PSG? Klopp și ai lui revin pe Wanda Metropolitano, stadion pe care au învins Tottenham (2-0) pentru a șasea Cupă cu Urechi din palmares, în timp ce Thomas Tuchel se întoarce la formația care l-a consacrat în fotbalul mondial.

În timp ce Atleti - Liverpool anunță un duel tactic între Simeone și Klopp, Dortmund - PSG pare meciul viitorului, cu noua senzație Haaland și Mbappe în prim-plan.

De altfel, într-o fază a grupelor foarte spectaculoasă, cu 308 goluri și o medie de 3.21 reușite/meci, Haaland s-a strecurat pe locul al doilea în topul golgheterilor, la două reușite de Lewandowski. Reușește tânărul norvegian să pună mâna pe titlul de golgheter? Consultă Pariurile Speciale oferite de Betano!

Duelul surprizelor și The Special One vs. The Youngest One

A doua seară a optimilor în Ligă propune un meci între Atalanta, surpriza din Serie A, și Valencia, echipa care a lăsat acasă Ajax, semifinalista ediției trecute.

În timp ce italienii sunt adepții fotbalului spectacol, marchează des în campionat și propun un fotbal ofensiv, spaniolii au de partea lor o experiență superioară în ultimii ani în cupele europene.

PARIURI SPECIALE PENTRU ZILELE DE MARȚI ȘI MIERCURI ÎN LIGĂ!

În mod clar, atracția zilei de miercuri va fi Tottenham - RB Leipzig, meci în care Jose Mourinho are de dat un adevărat test de tactică în fața lui Julian Nagelsman, antrenorul de doar 32 de ani care a transformat-o pe Leipzig în una dintre principalele candidate la titlu în Bundesliga.

Un mix de experiență vs. tinerețe, Tottenham - Leipzig se anunță o contraopțiune serioasă, din punct de vedere al spectacolului, pentru meciurile de marți seară.



INFOGRAFIC: Liga Campionilor revine pe Betano cu o premieră în lumea pariurilor sportive din România