Betano Sport

Fotbaliștii decisivi din Liga 1 Betano

Care sunt fotbaliștii decisivi din acest play-off? Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, a analizat meciurile celor 6 echipe pentru a vedea cine a adus cele mai multe puncte.

Pentru a afla fotbaliștii decisivi din play-off-ul Ligii 1 Betano am urmărit golurile decisive. Practic, dacă golul sau golurile înscrise de jucătorii în cauză au dus la un alt rezultat – nu doar alt scor – am adăugat punctele în dreptul lor.

De exemplu:

Golul lui Țucudean din CFR – Hermannstadt 1-1 valorează un punct. Fără reușita lui, scorul ar fi 0-1, iar CFR nu ar fi luat vreun punct din acest meci.

Golul lui Țucudean din CFR – Sepsi 1-0 valorează 2 puncte. Fără reușita lui, scorul ar fi 0-0.

Cele două goluri ale lui Hora din FCSBCraiova 3-2 valorează trei puncte. Fără „dubla” lui, scorul ar fi fost 1-2.

Cele trei goluri ale lui Bancu din Voluntari – Craiova 1-5 nu adaugă vreun punct în dreptul lui. Craiova ar fi câștigat cu 2-1 și dacă Bancu nu ar fi marcat de trei ori.

Țucudean, omul campionatului? Golgheterul Ligii 1 a adus 18 puncte CFR-ului!

La mare distanță de urmăritori se află George Țucudean, principalul marcator al liderului Ligii 1 Betano. Fără golurile lui, CFR ar fi terminat sezonul regulat cu 36 de puncte și ar fi avut mari emoții pentru calificarea în play-off. Atacantul a fost singurul care a înscris pentru CFR în 7 etape până acum, 4 dintre ele fiind câștigate cu 1-0 și alte două încheiate 1-1. Țucudean a fost votat fotbalistul român al anului 2018 și a început 2019 în forță, el marcând 4 din cele 7 goluri ale CFR-ului. Mai mult, a și deschis scorul în ultimele 3 runde, iar Viitorul-Constanta-CFR-Cluj-3074765">cota Betano ca Țucudean să marcheze primul gol sâmbătă, în Viitorul – CFR, este de 5.00!

Doar Ianis Hagi a mai depășit cota 10

Căpitanul Viitorului și-a asumat statutul de lider, iar prestațiile din acest sezon l-au confirmat ca jucătorul crucial al formației. A dovedit-o din nou în prima etapă de play-off, având o prestație impresionantă în FCSB – Viitorul 1-2, dar și în repetate rânduri pe parcursul sezonului regulat. Hagi a adus de unul singur victoria cu Poli Iași (2-1, marcând ambele goluri) și a mai înscris goluri decisive cu CFR, Hermannstadt, Botoșani sau FCSB. Ianis Hagi a fost convocat la naționala de seniori pentru primele meciuri din campania de calificare pentru EURO 2020, și ar putea juca în Suedia – România de sâmbătă, 23 martie!

Koljic a fost mai important decât Mitriță

La Craiova s-au remarcat doi jucători ofensivi în acest an și sunt la egalitate în topul golgheterilor, cu câte 13 goluri. Chiar dacă Mitriță a plecat în iarnă la New York City, a bifat mai multe prezențe decât coechipierul Elvir Koljic: 19, față de 17 ale bosniacului adus după startul campionatului. Împotriva lor a contat că, în câteva runde, s-au aflat amândoi pe tabelă iar Craiova a câștigat la scor. Atât Mitriță, cât și Koljic, au marcat în victoriile cu Dinamo, Astra și Iași – toate 3-0.

Craiova joacă diseară la Sfântu Gheorghe, împotriva lui Sepsi. În sezonul regulat, Sepsi s-a impus cu 1-0 grație golului lui Ibrahima Tandia, cel mai important fotbalist din tabără covăsnenilor. Sepsi – Craiova începe la 20:30 și are streaming live pe Betano!

Statistica îi dă credit lui Tănase la FCSB

Criticat în multe momente și ignorat de Cosmin Contra, Florin Tănase este susținut de statistici. Decarul roș-albaștrilor se află, de ceva timp, în topul jucătorilor cu cele mai multe pase de gol și penalty-uri obținute. În acest sezon se regăsește și printre fotbaliștii decisivi din play-off, el aducând 8 puncte în sezonul regulat. Tănase are 8 goluri înscrise, depășit doar de Gnohere dintre coechipieri, și cele mai multe partide în care a schimbat rezultatul.

Și FCSB are o deplasare grea. Duminică, la Giurgiu, roș-albaștrii vor 3 puncte și revanșa pentru eșecul din prima etapă a sezonului regulat. Astra a câștigat atunci cu 1-0, unicul marcator fiind Azdren Llullaku – fotbalistul care le-a adus cele mai multe puncte giurgiuvenilor prin reușitele sale. Astra – FCSB e duminică, de la 20:30!



Fotbaliștii decisivi din Liga 1 Betano