Betano Sport

Dinamo - Craiova. Momentul adevarului: orgolii, adrenalina, rivalitate

Toată suflarea fanilor de fotbal din România își va concentra atenția pe duelul etapei din primul eșalon! Chiar dacă cele două echipe se află la polii opuși ai clasamentului, duelul Dinamo - Craiova rămâne și acum unul al orgoliilor! Partida se trăiește la maxim cu BetCombo, Cash Out 100% și cote cu marjă 0% pe Betano!

7 din 7 pentru Universitatea Craiova?

Motivați de ratarea campionatului chiar în ultima etapă pe teren propriu contra CFR-ului, trupa pregătită de Cristiano Bergodi a pornit ca din tun acest sezon, reușind să obțină 6 victorii în primele 6 partide! Oltenii au răpus rând pe rând Sepsi, Astra Giurgiu, Viitorul, Voluntari, FC Argeș și Poli Iași. Craiova are al doilea cel mai bun atac, reușind 12 goluri, cu 3 mai puține decât FCSB, dar apărarea construită temeinic de tehnicianul italian a ieșit în evidență, Pigliacelli fiind învins de doar trei ori.

Fără Koljic, dar cu Ivan

Universitatea Craiova se află într-un moment dificil din punct de vedere al efectivului, după ce principalul marcator al echipei, Elvir Koljic, a părăsit terenul accidentat chiar etapa trecută, în victoria contra celor de la Politehnica Iași. Chiar dacă trupa din Bănie nu va putea conta pe serviciile bosniacului pentru o bună bucată de vreme, istoria este, totuși, de partea lui Andrei Ivan. Jucătorul Craiovei este golgheterul confruntărilor directe, cu patru reușite, urmat de Adam Nemec, cu trei goluri în poarta alb-albaștrilor de la promovarea acestora obținută în 2014.

PE BETANO AI COTA 4.15 CA ANDREI IVAN SĂ ÎȘI TREACĂ NUMELE PE LISTA MARCATORILOR!

E timpul un adversar pentru Cosmin Contra?

De partea cealaltă a baricadei, tehnicianul român a avut la dispoziție pauza competițională pentru a încerca să formeze noi relații de joc, după ce clubul a realizat nu mai puțin de 14 transferuri în ultima perioada. Dinamoviștii trec printr-o perioadă nefastă, înregistrând două înfrângeri în ultimele două partide: 0-1 cu UTA și 2-3 în derby-ul cu FCSB. Contra nu va putea conta pe Florin Achim (accidentat), în timp ce Isma Lopez și Andrei Răuță sunt suspendați, în urma eliminărilor din Marele Derby.

Pariază și distrează-te pe Betano, unde găsești o ofertă completă pe fotbal: peste 1,300 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de meci și BetCombo, Misiuni cu premii speciale în fiecare weekend, precum și Streaming Live pe site-ul și aplicația Betano.



Dinamo - Craiova. Momentul adevarului: orgolii, adrenalina, rivalitate