Betano Sport

Derby-urile de Paște sunt pe Betano.com

Sursă foto: Betano

În România sărbătorim Paștele, iar  fotbalul completează Sfintele Sărbători și programează în aceste zile partide de mare interes, atât în Liga 1 cât și pe plan extern.

Toate meciurile importante de sâmbătă, duminică și luni beneficiază pe site-ul casei de pariuri online Betano.com de cote cu Marjă 0% - cele care asigură profitul maxim pentru pariori – însoțite de peste 200 de tipuri de pariuri.

Sâmbătă, Bayern Munchen se deplasează pe BayArena pentru întâlnirea cu Bayer Leverkusen. Proaspăt învinsă în Liga Campionilor, echipa din Munchen speră să își refacă moralul, mai ales că va avea în față un adversar aflat cu 33 de puncte mai jos în clasament.

Pariuri online pe fotbal

Tot sâmbătă se mai joacă Inter – AC Milan și FC Barcelona – Sociedad. Toate meciurile din Serie A, Primera Division, Bundesliga și Ligue 1 pot fi urmărite de membrii site-ului pe Betano TV, acolo unde se pot plasa pariuri cu streaming live în același timp.

Ziua de sâmbătă programează și în Liga 1 un meci de mare interes, CraiovaAstra. Oltenii speră să se apropie de podiumul playoff-ului, în timp ce Astra încă nu a renunțat la un potențial loc în cupele europene.

În prima zi de Paște, duminică, fotbalul sărbătorește cu Manchester United – Chelsea. Elevii lui Antonio Conte au învins-o pe United cu 4-0 în octombrie, dar acum fac deplasarea pe stadionul Old Trafford, în fața gazdelor care nu au mai pierdut de 21 de meciuri în campionat.

La concurență cu Premier League, duminică, Dinamo primește vizita celor de la Viitorul în playoff-ul din Liga 1. Echipa lui Gică Hagi se află pe locul al doilea, iar o victorie contra roș-albilor ar putea-o aduce pe locul 1, dacă Steaua va pierde luni.

Vorbind de ziua de luni, FCSB va juca acasă cu CFR Cluj. Având o posibilă presiune din partea Viitorului, roș-albaștrii se vor lupta pentru victorie. De cealaltă parte, ardelenii doresc trei puncte pentru a rămâne sus în clasament.

Așadar, zilele de Sărbători se completează perfect cu sportul de calitate, pe Betano.com! Paște Fericit!



Derby-urile de Paște sunt pe Betano.com