Betano Sport

Cotele la startul noului sezon: pe cine văd casele de pariuri favorite la titlu sau retrogradare

Campionatul intern reîncepe după cea mai scurtă pauză din istorie. Cu toate cele 14 echipe din sezonul trecut, alături de care revin UTA Arad și FC Argeș. Se anunță un sezon plin de suspans, emoție și, ca de fiecare dată, cote mari pe Betano!

CFR Cluj, favorita cotelor Betano. Craiova și FCSB pe podium

Cotele pe câștigătoarea campionatului oferite de Betano o dau favorită pe CFR Cluj, pentru un al patrulea titlu consecutiv. Cu doar 2.30, ardelenii sunt urmați – în viziunea bookmakerilor – de Universitatea Craiova (3.00) și FCSB (5.50), cu Viitorul în postura de lider al „outsiderilor” (cota 12.00). În ciuda unei campanii de transferuri ștearsă, CFR rămâne în pole position și pentru sezonul 2020-21, iar hegemonia recentă a trupei lui Dan Petrescu se reflectă și în cote. Betano oferă inclusiv pariuri ca cele trei favorite la titlu să nu piardă niciun meci în sezonul regulat sau în întreaga ediție (inclusiv play-off), cu CFR fiind din nou în avantaj.

Cea mai săracă vară a transferurilor

Chiar dacă CFR a adus doar doi jucători noi, sumele plătite înseamnă peste 80% din totalul banilor investiți în transferuri de cluburile primei ligi. Clujul a virat 250.000 de euro către Hermannstadt pentru vârful Gabriel Debeljuh și încă 300.000 spre China, pentru transferul definitiv al lui Kevin Boli. Dacă aceste sume nu ar fi urcat echipa nici măcar pe podiumul cheltuielilor, acum e lider detașat. Craiova și-a rezolvat problemele din apărare prin venirile lui Constantin, Screciu și Papp – însă ultimii doi au venit pe bani. FCSB nu a mai plătit sumele uriașe din anii trecuți, până acum doar venirea lui Buziuc implicând și un cost; iar din restul campionatului doar Gaz Metan Mediaș a fost dispusă să plătească: Mihai Velisar și Sergiu Ciocan, jucători transferați definitiv după ce au fost doar împrumutați în sezonul recent încheiat.

*Sumele de transfer sunt conform TransferMarkt.

Scenariul „Leicester”: FC Argeș și Chindia nu primesc nicio șansă din partea caselor de pariuri

Leicester City sau Montpellier a arătat lumii că titlul poate fi câștigat chiar și de către o favorită la retrogradare. Printre pariurile de interes au ajuns, astfel, și cele fanteziste. Cele mai mari cote pentru titlu sau chiar accederea în play-off le au nou-promovata FC Argeș și Chindia Târgoviște, ultima clasată din ediția anterioară. UTA, în schimb, e cotată de Betano peste Academica Clinceni și Poli Iași; iar cea mai mare surpriză vine în dreptul lui Gaz Metan Mediaș: ajunși în play-off în această primăvară, „găzarii” au doar cotă 3.00 la retrogradare!

4 atacanți cu șanse egale la titlul de golgheter

Cele mai echilibrate pariuri, la startul noului sezon, sunt cele pe golgheterul campionatului. Betano vede 4 jucători cu șanse egale, pentru toți fiind oferită aceeași cotă (7.00): Gabriel Iancu, Elvir Koljic, Sergiu Buș și Gabriel Debeljuh.

Iancu, gheata de aur a sezonului recent încheiat, va continua să conducă avanposturile Viitorului. Koljic s-a remarcat ca unul dintre cei mai incisivi atacanți din prima ligă, cu o medie extrem de bună de goluri pe meci, fiind departe de titlul de golgheter doar din cauza accidentărilor. Ultimii doi atacanți din listă sunt proaspăt transferați: Sergiu Buș, la FCSB și Gabriel Debeljuh la CFR Cluj.

În lista jucătorilor care au primit cote pentru titlul de golgheter se mai află, aproape de pozițiile fruntașe, și Florinel Coman (FCSB), Marko Dugandzic (FC Botoșani), Alexandru Tudorie (Craiova) sau Denis Alibec și Constantin Budescu (Astra).

Derby încă din start: Astra – FCSB, meciul primei etape

Sezonul 2020-21 din campionatul intern pornește cu 16 echipe, iar meciurile tari încep chiar din prima etapă. Astra – FCSB e main-event-ul etapei, programat sâmbătă la ora 21:00. Etapa e deschisă în Trivale, unde FC Argeș e vizitată de FC Botoșani; urmând a se încheia luni, în Ștefan cel Mare, cu Dinamo – Hermannstadt. Pentru prima etapă a sezonului, Betano oferă peste 1.000 de pariuri pe fiecare meci, cote cu marjă 0%, dar și opțiunile preferate ale pariorilor: Cash Out și BetCombo!



Cotele la startul noului sezon: pe cine văd casele de pariuri favorite la titlu sau retrogradare