Betano Sport

Cote pe Cupă

Spectacolul fotbalistic continuă pe Betano cu meciurile din Cupă de la mijlocul săptămânii: aici găsești o ofertă completă pe sportul rege, cu peste 1.400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out și BetCombo.

Echipele de pe podiumul campionatului României luptă pentru un loc în sferturile Cupei: Universitatea Craiova și FCSB sunt favorite pe Betano la câștigarea marelui trofeu! Universitatea Craiova este echipa din provincie cu cele mai multe Cupe Naționale câștigate, iar FCSB este deținătoarea ultimului trofeu.

COTE BETANO LA MECIURILE DIN CUPĂ

Universitatea Craiova serbează 40 de ani de la event

Noul antrenor al alb-albaștrilor, Marinos Ouzounidis, va debuta pe banca Leilor tocmai în Moldova, pe terenul celor de la FC Botoșani. Grecul preia o echipă a Universității cu un moral foarte bun după ultimele două victorii la rând din campionat: una tot în Moldova, 3-0 la Iași cu Poli, iar cealaltă acasă cu Dinamo, scor 1-0. Cota Științei să obțină a treia victorie consecutivă este 2.22

Ultima confruntare în Cupă dintre Botoșani și Craiova trezește amintiri plăcute pentru olteni: în semifinalele din sezonul 2017-2018, formația din Bănie a mers mai departe cu scorul de 6-3 la general, câștigând apoi finala în fața celor de la Hermannstadt. Meciul are cota 2.60 pentru ca ambele echipe să marcheze și să fie cel puțin 3 goluri în meci.

Aflată în cursa de cucerire a ambelor trofee, pentru Craiova ar însemna enorm o calificare în sferturi, dat fiind faptul că orașul serbează, în acest an, 4 decenii de la primul event din istoria clubului.

FCSB este gata să-și apere trofeul cucerit sezonul trecut

Clasicul României se joacă și în Cupă: Dinamo și FCSB se întâlnesc în cel mai important meci al fazei optimilor! Cele două rivale se confruntă pentru al doilea an consecutiv în Cupa Națională, după ce anul trecut au disputat o dublă manșă în penultimul act, roș-albaștrii celebrând la finalul competiției câștigarea trofeului mult râvnit. FCSB are cota 1.94, iar Dinamo cota 4.63 pentru victorie în Marele Derby din Cupă.

Pe Betano trăiești la cote maxime duelul fazei optimilor din Cupă cu o Misiune Exclusivă! Cea mai completă ofertă de pariuri vine cu o ofertă specială: plasează un bilet înainte de fluierul de start al partidei pentru a beneficia de aceasta și pentru a trăi LIVE Marele Derby!

Cine merge mai departe în sferturile competiției?

Orice tip de jucător ești, tu îți faci jocul pe Betano la Pariuri Sportive, Cazinou sau Virtuale. Distrează-te responsabil de oriunde, oricând, de pe orice device și profită de ofertele Misiunilor cu premii speciale, precum și Streaming Live pe site-ul și aplicația Betano.



Cote pe Cupă