Betano Sport

Cote Maxime la Derby de România pe Betano

Totul sau nimic pentru cele două combatante din această seară. Totul sau nimic pentru a salva un sezon măcinat de neîndeplinirea obiectului principal.

O calificare în finala cupei ar însemna o gură de oxigen pentru Dinamo, iar pentru FCSB îndulcirea amarului ratării unui nou titlu de campioană a României.

Alb-roșii au demonstrat în ultimii ani în meciurile contra rivalei că pot depăși barierele puse de cifrele așternate pe hârtie, dând mai mereu peste cap calculele taberei adverse. Derby-ul se vede pe Betano cu Streaming Live și se trăiește la intensitate maximă cu Bet Combo, Cash Out și cote cu marjă 0%!

FCSB nu are amintiri plăcute în meciurile de Cupă disputate în compania rivalei, lucru demonstrat de ultima înfruntare dintre cele două, care a dus la calificarea în finală a echipei antrenate la acea vreme de actualul tehnician al Politehnicii Iași, Mircea Rednic. În 2016, Dinamo pierdea finala la penalty-uri în fața celor de la CFR Cluj.

Timpul trece și adrenalina crește pe Betano odată cu Derby de România pentru că au mai rămas doar 5 zile până când se încheie cursa pentru cel mai mare premiu disponibil în această vară: o mașină de lux! Nu rata ocazia, bucură-te de fotbal alături de Betano și demarează!

Dinamo, miza pe atac

Alb-roșii au disputat doar o partidă oficială de la restartul campionatului intern, înfrângerea suferită contra celor de la Sepsi Sfântul Gheorghe, scor 3-1. Jucătorii au acuzat lipsa antrenamentelor și a ritmului de joc, iar cel mai probabil vom vedea un alt Dinamo în această seară. Jucători precum Valentin Lazăr, Diego Fabbrini, Mattia Montini și Deian Sorescu pot pune probleme mari apărării decimate a echipei pregătite de Bogdan Vintilă.

FCSB, loviți în apărare și atac

Fără un fundaș stânga de meserie, Florin Tănase (accidentat), sârbul Bogdan Planic (contract reziliat), cu Florinel Coman și Dennis Man incerți, FCSB intră șchiopătând pe teren. Tinerii Perianu și Pantea se regăsesc printre posibilii titulari ai trupei pregătite de Vintilă pentru a doua partidă consecutivă, la fel ca în meciul de Play-Off contra celor de la Gaz Metan Mediaș, terminată la egalitate, 2-2.

Cote maxime pe Betano: 3.60 – 3.56 – 2.26

Partida este cu Streaming Live pe site-ul și aplicația Betano, iar platforma noastră vine în sprijinul pariorilor cu peste 1,400 de pariuri pe meci, speciale, live, Cash Out și Bet Combo.



Cote Maxime la Derby de România pe Betano