Betano Sport

Ciprian Marica prefateaza debutul Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale din 2022

Ciprian Marica, ambasadorul BETANO, vorbeste despre debutul nationalei Romaniei in preliminariile CM 2022.

În primul rând, pentru a avea șanse de calificare la Mondialul din 2022, avem nevoie de victorii în meciurile cu Macedonia de Nord de acasă și în cel cu Armenia, din deplasare.

Doar așa putem rămâne în cursă, pentru că, este clar, în meciul cu Germania plecăm cu șansa a doua. În aceste condiții, un punct contra nemților cred că va fi considerat un rezultat pozitiv.

România vs Germania

Este clar, fără doar și poate, că Germania este favorita grupei. Chiar dacă vine după o înfrângere usturătoare, 0-6 în Spania, Germania rămâne Germania.

Are jucători de top și poate alinia un prim unsprezece fantastic, cu Timo Werner, Gündoğan, Havertz, Rüdiger, Leno și așa mai departe, jucători de la echipe mari din Premier League, plus vedetele din Budesliga.

Ca minusuri, cred au unele dubii în privința viitorului, pentru că Joachim Löw nu va mai continua după Campionatul European. Să sperăm că acest lucru va conta pentru moralul nemților.

Îmi aduc aminte că în 2007 am jucat un amical cu Germania, la Köln. Am pierdut cu 3-1, dar am reușit să marcăm în primele minute. Apoi am avut un meci fantastic de greu.

Acum însă, nu contează ce a fost, contează ce va fi. Cred că va fi foarte importantă tactica de joc pe care o va aborda Mirel Rădoi.

Deja a avut experiențe la cel mai înalt nivel și a putut să-și măsoare forțele cu alte echipe puternice. Sper ca de data acesta să fie mult, mult mai inspirat, atât în alegerea primului unsprezece, cât și în alegerea tacticii de joc, cum spuneam.

Eu sunt alături de băieți și am mare încredere în ei. După o perioada dificilă, trebuie să le redea oamenilor speranța și să-i recâștige de partea lor. Iar acest lucru nu se poate construi, decât prin rezultate. Succes băieți!



Ciprian Marica prefateaza debutul Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale din 2022