Betano Sport

Chelsea – Dortmund, pentru un loc în sferturile Ligii Campionilor (marți, 22:00). Joacă la cote mari cu Bet Builder și cu Mega Cotele Betano

Arena londoneză Stamford Bridge găzduiește, marți seara, de la 22:00, returul confruntării dintre Chelsea și Borussia Dortmund, două foste câștigătoare ale Ligii Campionilor. Echipa germană pornește cu avantaj minim după victoria obținută în tur, scor 1-0, și caută să profite de forma slabă a adversarului. Un meci care se joacă la înălțime și cu opțiunea Bet Builder oferită de Betano, cu ajutorul căreia poți plasa mai multe pariuri din același meci, pe același bilet.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive.

La meciul Chelsea – Borussia Dortmund poți accesa opțiunea Bet Builder intrând în pagina acestui meci pe Betano, unde bifezi mai întâi butonul Bet Builder din partea dreapta sus. Odată activat, acesta va deveni albastru și de acum deții controlul pentru a alege pariurile dorite din acest meci, care vor fi plasate pe același bilet.

Înainte de a ajunge la cota dorită trebuie să ții seama de câteva amănunte care pot face diferența la meciul de marți seara dintre Chelsea și Borussia Dortmund (ora 22:00).

Absențele și forma de moment

Mai mulți jucători importanți din ambele echipe nu vor putea evolua. De la Chelsea vor lipsi Edouard Mendy, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, N’Golo Kante (toți accidentați) și Mason Mount (suspendat). Așadar, aproape jumătate de echipă pe care managerul Graham Potter nu se va putea baza în tentativa de calificare în sferturi.

Chelsea traversează un sezon cenușiu în Premier League, ocupând doar un modest loc zece. Doar o calificare în sferturile Ligii Campionilor ar putea aduce puțină liniște pentru echipa lui Potter, un tehnician amenințat cu demiterea la finalul actualului sezon sau chiar mai devreme.

Victoria obținută de Chelsea în campionat cu Leeds (1-0) a fost singura în ultimele cinci meciuri oficiale și doar a treia obținută în ultimele 16 meciuri în toate competițiile.

Poți ajuge la cota 11.50 pe Chelsea – Borussia Dortmund dacă alegi cele trei pariuri  de mai jos. Bineînțeles, poți plasa pe bilet orice pariuri dorești cu Bet Builder, alegerea este la tine.

  • Rezultat final – Egal (cota 3.55)

Borussia Dortmund are zece victorii consecutive în toate competițiile oficiale după revenirea din vacanța de iarnă. Principalul absent în returul de la Londra va fi chiar autorul unicului gol din tur, Karim Adeyemi (accidentat). Vor mai lipsi Julian Ryerson (suspendat) și Mateu Morey, Abdoulaye Kamara, Donyell Malen și Youssoufa Moukoko (indisponibili din motive medicale).

Câștigătoare a Ligii Campionilor în 1997, Borussia Dortmund ocupă locul secund în competiția internă la mare luptă cu Bayern Munchen și tocmai a egalat recordul clubului de victorii consecutive în campionat (8).

Victoria din tur și forma actuală fac din Dortmund o favorită la calificarea în sferturi.

  • Se califică – Borussia Dortmund (cota 1.60)

Patru din ultimele cinci meciuri disputate de Chelsea au fost partide în care doar o echipă a marcat, în timp ce Dortmund a avut două partide din ultimele cinci cu goluri de ambele părți.

Chelsea e obligată să iasă la joc și să atace pentru anularea rezultatului defavorabil din tur (1-0 pentru Dortmund). De cealaltă parte, echipa pregătită de Edin Terzic a marcat zece goluri în ultimele cinci meciuri, adică o medie de două goluri pe meci.

  • Ambele echipe marchează – Nu (cota 2.00)

Dacă mizezi pe cele trei tipuri de pariuri din meciul Chelsea – Borussia Dortmund în Bet Builder poți ajunge la o cotă de 11.50, cu observația că aceasta poate suferi mici modificări până la ora meciului. E doar o idee din mulțimea de variante pe care le poți încerca în oferta Betano.

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile de Liga Campionilor de marți seara cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Descoperă-le aici!



Chelsea – Dortmund, pentru un loc în sferturile Ligii Campionilor (marți, 22:00). Joacă la cote mari cu Bet Builder și cu Mega Cotele Betano