Betano Sport

Castig urias pe pariuri in tenis. Ce bilet a prins un român

Un membru al casei de pariuri Betano.com a obținut un câștig foarte mare în luna aprilie. El a pariat pe mai multe meciuri de tenis în cadrul unui bilet multiplu.

Cu o miză de 500 de lei, el a câștigat 131.668 de lei (aproximativ 30.000 de euro). Utilizatorul Betano a câștigat pe muchie de cuțit, decizînd să nu mai aștepte finalul tuturor evenimentelor de pe bilet și să încaseze suma prin cash out!

Metoda cash out permite membrilor Betano să primească banii pe pariuri, dacă acestea sunt câștigătoare, înainte ca evenimentele prezente  pe bilet să ajungă la final. Astfel, se diminuează și se anulează riscul de pierdere.

În acest caz, dacă s-ar fi așteptat până la finalul tuturor meciurilor de pe bilet și dacă acestea ar fi fost toate câștigătoare, profitul ar fi fost de peste 220.000 de lei.

Chiar și așa, paza bună trece primejdia rea, iar membrii Betano pot vedea acest lucru în practică, prin câștiguri babane pe care le pot încasa oricând!

Încearcă-ți și tu șansa pariind online pe cotele de tenis ale Betano.com!Castig urias pe pariuri in tenis. Ce bilet a prins un român