Betano Sport

Campionatul României se află la linia de START! Pe Betano ai cele mai interesante Cote Speciale pentru sezonul 2021-2022

Campionatul intern este pe punctul de a începe și se anunță a fi probabil unul dintre cele mai încinse din ultimii ani! Oferta Betano propune o multitudine de cote speciale pentru noul sezon. Susține-ți favoriții în toate meciurile sezonului 2021-2022 alături de Betano și bucură-te de sutele de variante de pariere pe cea mai bună aplicație de betting online din lume! 

Vor reuși FCSB sau Universitatea Craiova sa oprească supremația CFR-ului?

FCSB, Craiova (echipele la care Betano este partener oficial și respectiv principal) și CFR Cluj încep un nou sezon din postura de contracanditate la titlu. Cu un nou antrenor și noi ambiții, clujenii forțează pentru cel de-al 5-lea titlu consecutiv, trofeu ce i-ar aduce pe aceștia cu un pas mai aproape de a egala un record vechi din 1998. FCSB nu a mai câștigat titlul din 2015, iar pofta de trofee a roș-albaștrilor este mai mare ca niciodată. De cealaltă parte, oltenii lui Marinos Ouzounidis vin după două succese importante, Cupa și Supercupa, și anunță o luptă încrâncenată pentru trofeul suprem!

Spectacolul și tensiunea vor fi așadar la ele acasă în noul sezon din Campionatul României! Vino pe Betano, unde ai peste 2000 de pariuri pentru fiecare meci, pariuri speciale, CashOut 100% (înainte de meci), și Cote cu Marjă 0%.

Pariuri Speciale pentru lupta la titlu!

Indiferent de ce echipă susții în duelul pentru marele trofeu, Betano îți oferă numeroase variante speciale de pariere pentru deznodământul noului sezon, printre care:

  1. Câștigător fără CFR Cluj - Inclusiv Play-off și Play-out

  • FCSB - 1.80

  • Universitatea Craiova - 2.40

  • ACS Sepsi - 9.00

  1. Ordinea corectă la final - Inclusiv Play-off și Play-out

  •  1 - CFR Cluj & 2 - FCSB - 3.50

  •  1 - FCSB & 2 - CFR Cluj - 4.75

  •  1 - CFR Cluj & 2 - Universitatea Craiova 5.25

  1. Să nu piardă niciun meci - Sezon Regulat/Inclusiv Play-off și Play-out

  •  CFR Cluj - 75.00/150.00

  • FCSB - 100.00/200.00

  • Universitatea Craiova - 150.00/300.00

Cine va fi campioana Bucureștiului?

Noul sezon marchează și reîntregirea derby-urilor Capitalei, cele 3 mari nume: FCSB, Dinamo și Rapid, urmând a se duela pentru prima oară în 6 ani pe principala scenă a fotbalului românesc! Campionatul își va recăpăta farmecul de altădată, iar Betano celebrează împreună cu fanii fotbalului clasicele dueluri, oferind pariul special Cea mai buna echipă din regiune - București.

Un Campionat mai disputat ca niciodată!

Universitatea Craiova, Farul, FCSB, Dinamo sau Rapid sunt doar câțiva dintre actorii principali ai Campionatului. Ritmul acestui sezon va fi setat de meciurile pline de tensiune și orgolii, iar clasamentul final pare mai deschis ca niciodată! Betano îți pune la dispoziție o serie de pariuri speciale denumite Head to Head. Poți alege dintr-o sumedenie de dueluri, pariind pe echipa care crezi că va termina mai sus la final de sezon!

Duelul golgheterilor

Principalele trei contracandidate la titlu au dat de fiecare dată Golgheterul Campionatului în ultimele 4 sezoane, însă doar o singură dată, campioana a dat și cel mai bun marcator. Atacantul Universității Craiova, Elvir Koljic, refăcut complet după accidentarea din sezonul trecut, este favoritul cotelor Betano la titlul de golgheter, însă la cotitură așteaptă și atacanții celor de la FCSB, respectiv CFR, Florin Tănase și Gabriel Debeljuh.

Trăiește alături de Betano emoțiile unui nou sezon!

Completează-ți cererea de transfer din campania de vară, legitimează-te pe Betano și profită de avantajul de a fi în fruntea ierarhiei! Deschide-ți cont acum pe site sau pe aplicația Betano(disponibilă pe AppStore și Magazin Play), driblează printre oferte și joacă responsabil pe cea mai bună platformă mobilă de pariuri din lume!



Campionatul României se află la linia de START! Pe Betano ai cele mai interesante Cote Speciale pentru sezonul 2021-2022