Betano Sport

Betano și Benfica: un parteneriat puternic și inovativ

Benfica Lisabona, multipla campioană a Portugaliei, și Betano au prezentat oficial, în 30 septembrie, pe Estádio da Luz, parteneriatul semnat în august. Betano este primul sponsor care apare pe mâneca tricoului oficial al echipei de fotbal, dar angajamentul dintre cele două entități implică și un set de caracteristici și activări prin mai multe canale ale clubului Benfica, în principal în zona digitală și socială, prin intermediul Fundației Benfica.

Rui Costa, președintele clubului Benfica, a explicat importanța legăturii dintre părți. "Betano va fi primul sponsor pe care îl vom avea pe mâneca lui “Manto Sagrado”, care explică în sine ce reprezintă acest sponsor pentru noi. Este un brand care se remarcă prin inovația sa, în special în zona digitală. Am favorizat parteneriate solide cu mărcile noastre și, în acest caz, nu va fi diferit. Deși contractul este de trei ani, suntem siguri că va fi prelungit în timp. Trebuie remarcat faptul că Betano va colabora cu Fundația, un pilon fundamental al Benficăi cu societatea și copiii defavorizați. Suntem întotdeauna dedicați sponsorilor noștri și sunt sigur că va fi o legătură benefică pe termen lung pentru ambele părți", a spus Rui Costa. "Betano este un brand important. Brandurile pe care le avem pe tricou sunt destul de importante. Am creat întotdeauna legături durabile între club și brand, astfel încât, prin inovație, pentru ceea ce se intenționează pe piață, este un brand cu substanță, și pentru noi este esențial să avem astfel de parteneri alături", a mai adăugat președintele “Vulturilor”.

George Daskalakis, CEO Kaizen Gaming, a fost „încântat, onorat și mândru” că a celebrat parteneriatul pentru următorii trei ani. "Este o zi bună pentru noi, o zi în care suntem mulțumiți și onorați. Este o plăcere pentru că ne-am făcut noi prieteni, precum Rui Costa și Domingos Soares de Oliveira (CEO-ul clubului Benfica). Ne simțim foarte bine pentru că facem parte dintr-un club legendar, unul dintre cele mai respectate și cu o istorie în Europa. Acest parteneriat demonstrează angajamentul pe care îl avem față de sport, față de fotbal. Dar fotbalul nu se joacă doar în cele patru linii, există ceva mai important. Suntem încântați să colaborăm cu Fundația Benfica și, prin programul „Herois Betano”, să participăm la acțiuni și activități sociale. Căutăm un parteneriat lung și sperăm că acesta este doar începutul. Vă doresc mult succes și la cât mai multe trofee", a conchis el.

Despre BETANO.com

BETANO face parte din grupul Kaizen Gaming, lider pe piața de GameTech din Grecia, alături de brandul Stoiximan. BETANO are o prezență activă în zona de Joc Responsabil, prin implementarea unor soluții inovatoare, bazate pe utilizarea Inteligenței Artificiale (AI), pentru a veni în sprijinul utilizatorilor și a le oferi o experiență de pariuri sportive și cazinou online completă.

În România, BETANO investește constant în susținerea sportului de performanță și a sportivilor de elită, fiind partenerul principal al echipei Universitatea Craiova, partenerul oficial al echipei de fotbal FCSB, partenerul oficial al celei mai bune luptătoare a României, Alina Vuc, al gimnastului român Marian Drăgulescu și al echipei de canotaj Gianina Beleagă – Ionela Cozmiuc, dar și partenerul principal al Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri. De asemenea, BETANO a încheiat parteneriate strategice cu fostul jucător de fotbal la echipele Steaua și Rapid, Narcis Răducan, cu Ciprian Marica, fostul internațional român, dar și cu pilotul de raliu Simone Tempestini. BETANO susține performanța în toate ramurile sportive, devenind în urmă cu puțin timp partenerul principal al celei mai bune echipe de Counter-Strike: Global Offensive din România, Nexus Gaming CS:GO. De asemenea, compania susține comunitățile din toate țările în care este prezentă, prin implicarea în proiecte ample de responsabilitate socială la nivel regional.

Grupul este prezent în șase țări: în Grecia și Cipru, prin brandul Stoiximan, și în Germania, România, Portugalia, Brazilia și Chile, prin brandul internațional BETANO. Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com și pagina de Facebook.

Despre Benfica Lisabona

Benfica Lisabona este un club profesionist de fotbal, fondat în 1904, care concurează în prima ligă din Portugalia. Cu o istorie bogată, Benfica Lisabona este unul dintre cele mai mari trei cluburi de fotbal din Portugalia, cu un palmares impresionant: deține recordul titlurilor de campioană națională (40) și al Cupelor Portugaliei (26), a câștigat 7 Supercupe ale Portugaliei și 40 de Campionate Naționale.

Benfica Lisabona are cel mai mare număr de fani dintre cluburile portugheze și, de asemenea, este cel mai mare club de fotbal din lume în funcție de numărul de asociați (suporteri plătitori).



Betano și Benfica: un parteneriat puternic și inovativ