Betano Sport

BETANO primește distincție internațională pentru Inovație în Joc Responsabil

Compania primește trei distincții internaționale în cadrul EGR Marketing & Innovation Awards 2020.

BETANO.com, unul dintre cei mai dinamici operatori europeni de pariuri sportive și cazinou online, a fost premiat pentru inovație în Jocul Responsabil la nivel de industrie, pe plan internațional. Compania a primit trei distincții internaționale în cadrul EGR Marketing & Innovation Awards 2020, care certifică atributele de bază ale BETANO: responsabilitate, tehnologie, creativitate, comunicare de calitate și impact social ridicat.

EGR Marketing & Innovation Awards este cea mai importantă competiție cu premii pentru cei mai creativi și inovatori jucători din industria jocurilor de noroc, fiind distinși cei care și-au depășit limitele și au inovat la nivel de produs, de comunicare sau de activitate în ultimul an. În competiție au participat cei mai mari jucători ai industriei din lume, iar BETANO a primit trei premii întâi la următoarele categorii:

  1. Cea mai bună campanie de marketing pentru Cazinou;

  2. Inovație în Jocul Responsabil pentru Pariuri Sportive;

  3. Cea mai bună campanie de Marketing pentru Responsabilitate Socială.

Premiul obținut în categoria de Joc Responsabil vine ca o recunoaștere a viziunii și a eforturilor BETANO de a susține activitatea de pariere desfășurată responsabil, ca mijloc de petrecere a timpului liber și de relaxare. În 2018, BETANO a lansat în premieră pe piața din România o campanie de promovare la scară largă a conceptului de joc responsabil, prin intermediul unui spot TV cu difuzare națională, prin care pariorii sunt îndemnați să joace cu moderație, fără a dezvolta o dependență pentru activitatea de pariere.

BETANO investește constant în noi facilități, serivicii și inițiative prin intermediul cărora membrii sunt ajutați să mențină controlul, bucurându-se de o experiență plăcută a jocului. Astfel, compania a continuat inițiativa, dezvoltând un sistem bazat pe utilizarea Inteligenței Artificiale (AI) pentru a identifica cu cât mai multă rapiditate și acuratețe tiparele membrilor care pot fi într-o situație de risc, pentru a permite, astfel, echipelor specializate în joc responsabil să le ofere cel mai bun sprijin cu putință. Această inovație a fost considerată una dintre cele mai de succes inițiative care combină în cea mai bună manieră capabilitățile tehnologice și calitățile umane unice, demonstrând o abordare de tip hibrid în utilizarea tehnologiei și a factorului uman. Nominalizarea a primit comentarii pozitive din partea juriului, care a subliniat că o astfel de inițiativă “ar trebui să fie instituită în toata industria”.

“Suntem extrem de mândri că am primit aceste premii care reflectă eforturile noastre de zi cu zi de a fi una dintre cele mai dinamice companii de GameTech din Europa. Am reușit să obținem mai mult decât ne imaginam. Ne concentrăm pe dezvoltarea tehnologică, responsabilitate și standarde ridicate de comunicare, având ca scop principal oferirea celei mai bune experiențe utilizatorilor noștri. În plus, credem în binele întors în societate, prin inițierea programelor noastre de Responsabilitate Social[ și prin încheierea diverselor parteneriate. Suntem onorați că meritele ne-au fost recunoscute și le mulțumesc, pe această cale, tuturor celor peste 700 de colegi ai mei, pentru că împreună reușim să ducem compania pe cele mai înalte culmi”, a declarat Panos Constantopoulos, CMO Kaizen Gaming.

“Credem că succesul companiei BETANO este strâns legat de asigurarea unui mediu de încredere și sigur pentru orice utilizator care își dorește să se bucure de un joc responsabil. Astfel, ne mândrim cu faptul că suntem singura companie de pe piață care a reușit să dezvolte și să implementeze un sistem propriu bazat pe Inteligența Artificială pentru a veni în sprijinul utilizatorilor noștri în cea ma bună manieră posibilă. Premiile primite în cadrul prestigioasei EGR Marketing & Innovation Awards vin ca o încununare a muncii depuse și a tuturor acțiunilor pe care le implementăm în cadrul companiei pentru a oferi o experiență completă utilizatorilor noștri”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager BETANO România.

În 2019, BETANO a fost desemnată cea mai bună platformă mobilă de cazinou online și pariuri sportive din lume, în cadrul EGR Operator Awards, și a primit premiul de Rising Star în pariuri sportive în cadrul cel puțin la fel de prestigioasei competitii, SBC Awards.

***

Despre BETANO.com

BETANO.com este parte a unuia dintre cei mai dinamici operatori europeni de jocuri de noroc online, care folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfață prietenoasă membrilor și o experiență de pariuri și cazinou online completă. Platforma pune la dispoziția membrilor o ofertă variată de activități de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou și cazinou live. Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistență rapidă, tranzacții sigure și rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde nevoilor membrilor săi și a le oferi o experiență online plăcută.

BETANO face parte din grupul Kaizen Gaming, alături de brandul Stoiximan. Kaizen Gaming este leader pe piața de GameTech din Grecia și una dintre cele mai dinamice din Europa. Grupul este prezent, în șase țări: în Grecia și Cipru prin brandul Stoiximan și în Germania, România, Portugalia și Brazilia prin brandul internațional Betano.

Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com și pagina de Facebook.



BETANO primește distincție internațională pentru Inovație în Joc Responsabil